Det har REDAN blivet lillördag så vad säger man? SKÅÅÅL eller? Fast nån skål blir det inte för mig, då jag nog väntar med att få en massa myror i skallen till helgen. Passar lite bättre då när man är ledig. Men apropå myror! Jag har inte bara spindeln bosse här hemma, utan jag har även fått ett besök av ett gäng slavarbetande myror, som ser ut att redan börjat jobba. Jag har upptäckt flera stycken ut av dem ska ni veta, men reeeeedan! Men det är tur dom håller sig på jordnivå, för det är värre med deras kamrater som flyger. Domdära flygmyrorna ni vet. ;-) . Men bosse , min spindel han är snäll han. Han sitter fortfarande på sin plats inne i duschen. Jag TROR att det är mig han kikar på, men vem vet? det kanske är min gubbe som min spindel bosse tittar på?.

Nu blir det en liten snabbis här idag, både i inlägg här i min blogg OCH som middag. Vi har nämligen beslutat oss här hemma för ett skrovmål. Snabbt och gott och bra för alla volanger som jag är så rädd om. Dom här valkarna runt midjan ni vet! ;-) . Sen blir det lilla röda brumbrum som ska ta mig till affären och sen blir det till att köpa present. Det står nämligen ett födelsedagsfirande framför dörren i morgon. Själv fyller jag tills jag blir 50 om 4 år. Sen blir det STOPP! :-D .

Men som min överskrift i min header här! Fyll inte livet med år, utan fyll åren med liv. Och det är just DET man ska gjöra. Inte reta upp sig och kasta bort livet på en massa tjafs och sånt, utan LEVA HÄR OCH NU!




 

-Nå sune, hur känns det att vara en gift man?

-Inget vidare, faktiskt. Jag får inte röka, inte svära...

-Men då blir du väl förbannad?

-Ja men det får jag inte heller.

 

 

Önskar nu er alla en:

 

Jättefin kväll!