Jamän då hade vi en annan dag än i går. Hoppas att ni mår gott och att ni har överlevt julmaten. Man köper ju åxo alldeles för mycket mat varenda år. Den tar aldrig slut på nåt konstigt vis.

Idag hade vi ju den stora readagen även om jag kan tycka det är rea mer eller mindre hela året om. Alltid så finns det nåt som är rea. Det här stora klippet har jag nog faktiskt inte hittat idag, men trängas som man alltid får göra på mellandagsrean det har jag gjort. Det hör lite till liksom.

Även om jag inte hittade nåt som lockade så var det en riktigt trevlig dag i vårt köpcentra.  Man blir ju rätt hungrig åxo och jag är lite som skalman.....jag har en väckarklocka inbyggd som talar om då jag är hungrig. Då den skriker till är det bara att söka upp första trevliga ställe. För utan bränsle......ingen shopping.Ingen julmat dessutom. Helt ok.

Men nu tänker jag fortsätta att njuta av kvällen och helgen och det blev ett litet snabbt inlägg i min blogg idag. Tror nog många är rätt upptagna med så mycket annat än bloggande dessa dagar. Så nu säger jag......Ha en fortsatt jättefin helg alla fina vänner. Tjohej från mig!


Trevlig kväll!