Go´kväll alla!

Det ÄR ju inte en alldeles vanlig kväll, utan en Annandag-jul. Sitter vid min lilla dator och bloggar lite. På tvn har dom nyss visat en dokumentär från Norge och hur det har stormat. Lite kul att titta på faktiskt.   Där stormade det med besked. Några människor som ger sig ut på en båt mitt upp i den värsta stormen. Skulle jag ha vågat på mig det........näe, tror inte det. Vågor som sköljde över båten. Näe fy farao vad otäckt det såg ut. Eller som detta....några som var sådär modiga ( eller dumdristiga) som gav sig ut och surfade. "Jag som nu är kär i livet ", har nog låtit bli det.

I dag så har jag varit på rean. Ni vet ....den här hektiska rean som de flesta julmatstinna människor är ute på. Parkeringar (fast jag var tidig) var ju nästan stört omöjlig att få.  Det parkeras ju lite huller om buller i ren frustation.........är rean SÅÅÅ viktig? Men nu kan jag väl tycka att rean var lite bättre förr. Vad jag minns så kunde man redan på "annandagen" hitta rea på 70% och det kallar jag rea. Jättebilligt och plånboksvänligt. För det är väl rea som är vänlig för plånboken man vill hitta eller?

Själv så provade jag en klänning.Men mer än så bidde det inte. Hittade inget alls. Har bara sparat pengar denna rea. Känns sååå bra så.

Näe....nu ska jag fortsätta att fira annandagen. Den sista dagen av julen. Har huuuur mycket julmat som helst kvar i kylen. Undra om den blir uppäten innan nyår. Bara några dagar kvar dit. Ett nytt år......ett nytt kapitel.

Men ikväll så ser det ut så här. Jag och min gran. Har startat nåt nytt i år. Granen kommer att klädas om till nyår . Men just nu ser jag och granen ut så här!

Skönt "Staffan" har passerat vårt län. Bidde inte mycke sömn i natt inte. När det smäller och låter i väggarna, ja då äre svårt att sova. Jäkla Staffan.

Näe ...nu tänker jag fortsätta att njuta av den sköna kvällen. Ingen storm.....men jäkligt halt. Förbannat åxo.....nu måste man sanda igen. Ja äre nåt annat?

Men nog om jämer å elände nu.....detta är ju ingen klagoblogg inte.....men ibland så måste man ju få klaga lite åxo ;-)


Gokväll nu alla kära!


Ps.......tur att Tomten kan få ta det lite lugnt till nästa år ;-)


Kramen!