<

Dagen började jättebra då min vänninna och jag har varit och ätit lite lunch och shoppat loss lite. Ja inte bara shoppat, min vänninna gjorde värdens vurpa inne i köpcentret. Ni kan tro att alla stod och gapade som några fågelungar när dom såg oss. räddas det som räddas kan tänkte min vänninna och det första hon tänkte på i fallet VAR....mobiltelefonen :-D . Jag är ju lite knäpp jag och har en såndär sjuk humor som skrattar till såna där oförberedda händelser. Ja du anki nu fick jag mig dagens skratt iallefall så tack för det min vän. ;-) Fast.....detdär blåmärket du fick, var ju inte så roligt inte :-( .

Min vänninna och jag roade oss inne i provhytterna och den här klänningen fick följa med mig hem. Köp mig...köp mig..bara mig skrek klänningen högt efter mig och så här såg den ut. Jag har inte råd med nån modell, så modellen får bli moi!!! Visst var den väl lite söt klänningen ändå?Fast jag borde nog dragit in magen ser jag!!!!!! Andas djupt!!!!!

 

Sen förbyttes min vänninnas och mitt humör till ilska då vi vart vittne till hur en äldre kvinna försöker hinna med bussen då hon springer vid trottoarkanten och ramlar så illa så hon nästan hamnar under bussen. Kvinnan som är runt 80 år försöker att kliva upp men hon ser chockad ut efter sitt fall. Busschauffören kliver ut och pekar med sitt finger mot bussburen som står ca 100 meter bort. Han viftar åkso lite aggresivt med armarna och ser förbannad ut. Nån medmänsklighet med att fråga den gamla kvinnan hur hon mår efter fallet finns inte hos chauffören. Kvinnan går dock bort till den riktiga busshållplatsen och får där dessutom stå i en lång kö trots sitt fall. Jag vet att det var många som reagerade över detta och nu försöker jag nå de ansvariga och ledningen. Men det är helt OACCEPTABELT att behandla någon äldre människa på detta sätt. Det gjör ont i mig hur det kan finnas sådana omänskliga människor som är utav helt respektlösa mot våra äldre och mot medmänniskan. Jag är så jääävla förbannad på ren svenska just nu att jag bara kokar inom mig.  Så nu måste jag ta ett lååååååångt andetag. För övrigt har dagen varit jättebra.

Slutar här nu för dagen, och tack anki för att vi i övrigt hade en toppendag. Fast du som körde bussen granloholm vid händelsen kl 14,38 ta lektioner i folkvett. Jag tror du skulle behöva en hel del, för jag har då aldrig sett maken till arrogans! >:o

 

Livet är inte ett problem som skall

lösas.

Utan en värklighet som skall

upplevas.

 

                                                           Sören Kirkkegaard.

 Jasså det säger du???????? ;-) .

 

Kramen från mig!

Ha en jättefin kväll nu alla!