Idag är det lite dagen efter. Igår så hade jag två födelsedagsbarn att fira.......eller barn å barn, men man säger ju barn. Tänk om man skulle säga födelsedagsvuxna....Hur kul låter det?

Hursomhelst så var det min gubbe och hans ena dotter som fyllde år på samma dag. Det blir lite två flugor i en smäll liksom. Vädergudrn var med oss, och solen visade sin bästa sida....riktigt skönt och varmt blev det.

 

Blommorna blir så fina då solen skiner.


Tänk så svårt det är , att ge bort presenter. Ju äldre man blir ju svårare. Men å andra sidan är inte presenterna det viktigaste (tycker jag) då man fyller år. Att bara umgås, och äta lite gott är mysigt, och det var vad vi gjorde igår kväll. Mycke surr, glada skratt och trevligheter, och på det en lagom sen kväll. Inte för tidigt och inte för sent. Sen måste ju jag få visa min gubbes vackra pioner som han fått av dagen till ära .


 

Visst är de tjusiga.

Och vet ni...Det är ljuvligt med en pionbukett iköket.

 

 Näe....vet ni......nu har solen tittat fram här hos mig. Bäst att ta tillvara på dagen. Katterna har fått mat....Men kan äta mer. Dom är roliga dom. Har ni tänkt på att de kan sitta i timmar i gräset och bara glo.....eller så sitter de på någon sten och ser förstenad ut  Dom kan glo och stirra i intet i timvis....timme ut å timme in.

Nåväl....ska ta mig en kaffekopp och gå ut och sätta mig i solen en stund innan den ger sig av. Man vet ju alldrig.  Så alla kära.....Vi ses en annan dag när det nu blir. Man Har fullt upp med att ha semester på semestern.

 

 Hejsvejs och sommarkram.