Halloj.

Tänk...jag tror jag inte ha skrivet i min blogg på många många månader. Men så kan det ju bli ibland.

Jag tänkte att jag gör väl som min mormor sa.  "Vi tar en dag i sänder" . Presis så tänker jag just nu .  Just idag kände jag för att skriva i min blogg. Men om vad?? . Men det löser väl sig ;-) .


Idag har vi en sån där blåsdag. Det blåser obarmhärtigt.  Blommor viker sig. Pavaljongen håller på att blåsa bort....Tja.. ingen rolig dag inte. Men snart är det väl glömt  och solen blir varm och lugnet intar sig. Jag är van att lyssna på alla fåglar här hemma. Dom kan tjattra minsann.  På morgonen då får dom lite bröd  , sånt bröd som börjar bli lite gammalt. Ni ska se alla Glada näbbar här hemma. Jag försökte att ta en bild i morse när de åt ...tjattradeoch myste som mest. Men så fort de såg mig röra mig i fönstret, så flög de iväg. Mataren ser lite farlig ut?? 


Näpp. Blir inte bättre än så här idag. Jag känner att jag måste öva mig lite på att skriva . Det här gått några månader och jag hunnit blivet rostig. Men ska bättra mig.

Ni kan åxo titta in på mitt instagram @glamourkvinnan. 

Tack för idag. Hej på en stund .