Halloj alla.

Måndag morgon och en ny vecka. Hur den blir kan man ju alldrig veta såhär före. Men först backar vi tillbaka till helgen som varit helt underbar. Dagarna rullar på , och inte gör man något vettigt på semestern. Det är Presis som det ska vara. Att ta dagen som den kommer, och sysselsättningen blir efter väderkartan. Det är busenkelt....fint väder (strålande sol) så flyttas sysslorna ut. Är det regn å moln så passar man på att göra saker inomhus. Inget komplicerat alls. Man rättar sig efter vädret och utnyttjar alla stunder och dagar på rätt sätt. Inget uppstyrt eller planerat på schemat som stressar upp en. Man tar dagen som den kommer, och som är det jag gillar mest. 

Nu har det blitt många stranddagar för mig. Massor av folk som njuter . Vet ni.......jag har badat !! Ni läste rätt. Det började med att jag doppade tårna lite lätt....är en fryskit och vill ha rejält med plussgradet innan jag hoppar i vattnet. Men om man tänker NU..NU..NU Do it, så går det bra. Så tänkte jag. Bland en massa ungar som roade sig med en massa plaskande....Hörrni.....barn är ett tåligt släkte. Dom verkar tåla vad som helst nästan när det gäller vatten. När jag fryser å huttrar, så visar dom inte en "min" . Det går ju hur bra som helst.

Just nu så tittar jag på väderleken. Vi får hela 28 grader idag. Den kartan gillar jag.

När det är så här skönt i luften som det är och har varit, så grillas det här hemma. 

 

Såå gott. Här en förebild.

Som sagt så har vi njutit av både stränder och små utflykter.


 

 

Även cykeln har fått sig en omgång....om den vart trött???? Njääää...det var nog jag det, som blev trött. Nu förstår jag, att jag måste cykla lite oftare. 

Ja, det var det . Inte många bilder, men desto mer upplevelser. Nu är det en ny vecka igen ....nya friska tag...nya upplevelser, och hur den ter sig ut, är det nog bäst att ta reda på. Eller hur.

Hittade lite kul på nätet. För visst är det väl lite kul om en ny vecka börjar med ett gott skratt?


 

 

 

Sådär ja.....då sparkar vi väl igång den nya veckan då.


Hejsvejs och..


Kramelikram på er!