Halloj alla kära vänner.

I dag då har det varit en RIKTIGT bra dag på stan. Vädret det var riktigt ok och solen den stack fram där bakom molnen och värmde riktigt gott och nåt som man inte är bortskämd med. Det gäller ju att fånga upp dessa fina dagar och utnyttja dem.

I dag då bestämde min gubbe och jag att vi skulle göra stan. Gå och strosa omkring och bara vara och äta lite god lunch ute. Det har ju inte varit den bästa sommaren att äta ute men i dag då passade vi på. Vi tog och njöt lite och kockan ( jag) slapp laga maten. Det var bara att beställa och få lite skön service och precis som det ska va då man äter ute. Titta på folk och slappna av. Ja äre inte nice så säg.

Jag är ju barnsligt förtjust i pizza så det vart en versiuvo. Min gubbe tog fisk.

Det var riktigt skönt .Det tyckte gubben med.

Pixzzan var god.När man har ätit upp den så ser den ut så här. Tänkte hänga upp den på halsen som mitt nya halsband men.......................min gubbe tyckte jag borde sköta mig då vi var på restaurang. Ser er pizza åxo ut så här?? som nån som gått bärsäkrargång?


??????????.......

Hursomhelst så är det skönt att bara vara. Att ha semester och bara ta dagen som den kommer. Vi strosade vidare ut på stan. Det var alldeles lagomt med folk ute.


Så här såg det ut där vi satt och åt. Lagomt med folk trots lunchtid.


Ett populärt ställe att fota " vängåvan" i Sundsvall.

Utanför vängåvan satt det en tapper gatumusikant.

Inte så många hojar som det brukar kunna stå uppradade. Men några var det.Lite torghandel

Lite roliga figurer.


Här inne på " IN MODE" kan man hitta det lilla extra .

Hittade lite annat fint åxo. Fast det var inte på stan utan på birsta.

Söta ugglor å annat.

JO.....för att inte glömma den här söta bilen. En Herbie. Kolla vilken söt bubbla.
Jamen då så. Klockan tickar....tick tack tick tack......och det är redan kväll. Ja tiden går fort då man har det skoj. Det har inte blivet så mycket gjort hemma i dag inte, men det får jag ta i morgon då det är en annan dag. Nu tar jag och fortsätter att njuta av kvällen med min gubbe.

Nu får ni ha det bra alla finingar. Vi hörs och syns då vi syns.

KRAMELIKRAMKRAM på er!