Min bloggarvän "Bosse" har mycke på gång han. Nu har en liten lek där vi ska vara " Ove" för en dag. Spy galla över det vi inte gillar runt omkring oss. Ni vet...saker som man irriterar sig på. Det kan vara en hel del om man nu tänker efter. Men tänk om man skulle vara en " Ove" varje dag 365 dagar på året?....näe... fy farao så trött i skallen man skulle bli efter allt argtänk. Men nu kör vi.....

En Man som heter Ove!
Visst ser jag lite Arg och bestämd ut? Ove heter jag ;-)

Nä fy f-n så arg jag är! Har ni tänkt på alla dessa fartdårar vid övergångställena. Vad i hole tänker dom med? Ska man köra 80 eller?Och ni som tror att det är bara att gå rätt ut.......har ni tänkt på att vi som bilister måste få en uppfattning om att ni ska gå över? Hmm......tänkte väl det. SKÄRPNING!

Och hörrni.....sluta att stöka till det i affärerna..Här höll jag på att trampa på dessa fina vita gardiner. Nu tror jag inte barn är så intresserad av att kika på gardiner......men ni kvinnor....gör ni så här hemma åxo? slänger gardinerna på golvet? :-\
Å ni......ni som ställer era handlingskorgar mitt i vägen....flytt på dem! Ni ÄR inte ensam i butiken. BARA SÅ NI VET!!


Å den här figuren vill ha en kram han. Mitt i kattmats hyllan. Vem har placerat dig där??

Nu har jag mina aningar.........Jag tyckte att jag såg dendär bloggerskan TantGlad inne i butiken idag......kan bara vara hon som gör sånt här ;-)


Bosses utmaning är avslutad.

Sådär ja.....nu är jag mig själv igen. Kan tala om för er att det är jobbigt att vara arg...........men nu är jag glad igen, och mig själv. Det tar på att gå runt och vara förbannad .

Bättre än så här blir det inte ikväll. Vill ni vara med och leka med Bosse är det bara att kika in i hans härliga blogg där han berättar hur ni ska gå tillväga. Bosses bloggadress är: http://bosseliden.wordpress.com


BUSKRAM FRÅN TantGlad


Skratta lagomt du ove...