Hej alla!

På helgerna då vill man ju äta lite gott och så, så här bidde det fiskgratäng och lite gott vitt vin till. Jag har ju hört hur intelligent man blir då man äter fisk, så jag tänkte ju till då jag har skrivning i min näringslära i morgon , och att jag behöver ju äta lite EXTRA mycket just nu ;-) . Apropå fisk........Jag har ju ALLTID älskat djur, så jag har haft både det ena och det andra under min uppväxt :-D . Ett tag då tjatade jag till mig ett jättestort akvarium som jag fick till slut, och där kallade jag en guldfisk som jag fick för Elsa och orange var hon. Hon var ju så fin, men det var ju lite svårt att kalla alla fiskar för peronliga namn, då jag hade rättså många i akvariet och utav olika sorter. Namnlös fick dom ju heller inte vara, så till slut så döpte jag fiskarna efter färgen så alla som var orange fick heta ELSA och alla svarta fick heta MOLLY och alla..........hmmm....så höll jag på så där :-D men alla fick ju sina namn i allefall så det var väl rättså bra och personligt trots allt.

Myskväll var det här hos oss i går, och det var inte bara vi som myste, här myser Ella åkso , och har det gott!Visst ser ELLA ut att ha det så skönt här!

 

Men inte är det bara ELLA som myser. Min gubbe och jag myser ju åkso ! SE HÄR!ser ni hur vi myser??? ;-) .

 

Det är ju söndag, och det ÄR ändå dagar som jag tycker är rätt sköna dagar. Jag har tänkt ta en promenad i dag med min gubbe, då jag tycker det är så skönt. Har ni tänkt på det här med äktenskapstycke, som många har. Dom är både lik varandra till utseendet och sen har dom lika träningsoveraller då dom är ute och tränar med varandra. Hmm.........kanske jag skulle prata och skriva detta med små bokstäver kanske..hmmmmm Min gubbe och jag har iallefall inte lika kläder på oss, så villken tur, för jag tycker det ser lite roligt ut. :-D .

Kan dessutom ta det rätt lugnt idag, då det blåst på rättså bra ett par dgr nu, så nu har vi ju nakenträd här hos mig och utan kläder. Funderade lite i går vart ALLA mina löv tagit vägen, men så fick jag se dem hos grannarna.........i löööööv it! Fortsätt så herr blåst så får jag spara mina krafter till lite andra saker! ;-)  Nu vart det mycket flams och tok som vanligt i min lilla blogg som åkso är en jättebra dagbok att i. Förr var en dagbok hemlig och skulle bara läsas av personen i fråga. Idag är dagboken bloggen, och där man vill att många ska läsa. Ja.....tiderna förändras.

Näpp! Hoppas nu ni får en jättefin söndag med massor av sol.Ett kort av min älskade snoddas som blev 14 år. Min älsklingskisse.

 

Kramen från mig!

Ha en fin söndag nu alla!

 

                                   Fånga dagen!

                                    Det som fanns igår, kanske inte finns i morgon! :-*