Nu är det neräkning för mig då det närmar sig semestern om ca 6 veckor. Så mycket man planerar och sen blir bara hälften gjort. Men i år blir det ingen planering, för i år ska TantGlad ta dagen som den kommer. Är inte det  DET bästa ändå.

Nu kom jag osökt att tänka på ett litet sommarminne för många herrans år sedan och jag var nog inte äldre än 10 år och vi barn skulle sova i tält en natt. Naturligtvis så skulle vi berätta lite spökhistorier åxo för varandra, för vi var ju så pass stora nu att inte blev vi rädd för sånt inte. Kvällen kom och vi var nog tre stycken som sov tillsamans. Jag var på besök, så det var långt hemifrån åxo. Plötsligt så skrämde ena killen upp oss tjejer med att det var en fiskare ute nattetid och han kunde inte prata utan han satt där stilla i sin båt och fiskade . Han var en förklädd jävul. Ni kan tro hur skärrade vi andra vart. Så där inne i tältet låg vi tätt intill varandra så inte fiskaren som var en förklädd jävul skulle ta oss. Plötsligts så strök sig nåt mot tältet så vi gallskrek alla tre, och ingen vågade öppna dragkedjan till det sora sexmanstältet. Vem av oss vågade titta ut? men så åkte en liten kattass in genom ett hål under dragkedjan. Pusst.....det var bara grannens katt, och oj så skönt. Vi kunde fortsätta den natten att sova, och några mer spökhistorier vart det inte kan jag lova. Grannens katt höll ju på att skrämma skiten ur oss.

Men nu är nu, och nu är det jobb som gäller för mig. Och så har vi ju fått en kort vecka då det var en annandag i går. En annandag är det ju i dag åxo, för i går var ju i går. Äsch....nu vart det snurrigt.

Ta nu hand om varandra så sparkar vi igång den nya dagen. Eller hur?


Passa er för fiskare nattetid.

Kram på er!