Tänk så mycket man ibland kan få gjort ändå. Det har ju varit morsdag i dag, och eftersom jag inte har några barn så har jag ju inte blivet uppvaktad, så jag har ju haft en massa tid till annat i stället. För vet ni vad? Jag har sprungit kors och tvärs här hemma på gräsmattan idag, och det bara därför att jag vill få klar min rabatt. Stenar har lyfts, jord har gallrats och vänts. Jag har sprungit minst 100 ggr med skottkärran fram och tillbaka , fram och tillbaka. Jag har lyft stenar åkså, så nu jädrans ska jag väl ändå hoppas att jag får lite sommarvisauppmuskler. Ja det vart ett långt ord det där ;-) . Men hoppas kan man väl alltid, eller hur?

Min gubbe gillar ju sport lite mer än vad jag gjör. Så när det är sport på tv då passar jag på att gjöra mina små hyss nämligen. Vi har ju lite olika smak ibland min gubbe och jag, och nu ska ni få höra! Jag har flyttat om med möblerna ute i trädgården nämligen. Jag har flygit omkring som en ena tusingfoting ska ni veta, för jädrans vad benen har sprungit på, och fort har det gått åkso. På en kaffekvart hann jag både flytta en hamock och en bänk samt ett bord med några stolar. Men det var efter det som min gubbe fick chocken......................han tyckte ju som vanligt att min möblering inte alls vart bra. Men eftersom jag vet vad stil är, så lyssnar jag inte på honom nämligen, då det handlar om möblering och annat som behöver se bra ut, då lyssnar jag på mig själv. 1-0 till mig, så det ni! Vinner gjör jag ALLTID! ;-) .

Flitig som en arbetsmyra har jag ju naturligtvis hunnit med en god middag åkso, och vet ni vad?....jag har serverat min gubbe fisk, så han blir lika intelligent som mig. Så han får ju äta bra mycket fisk då :-D . Skojar bara med dig min käre Göran. Du är bäst och det vet du!

Nu är kvällen kommen och så skönt att det blivet lite fixat ute i trädgården för om några dagar fyller jag år, så då vill jag ha lite ordning. Det kostar att ligga på topp ska ni veta. Så nu blir det soffmys med tv och gubbe, min Göran , min älskade gubbe. :-* .

Tjingeling på er alla, nu smiter jag i väg till soffan.Härlig kväll till er alla!

 :-D