Jag blir sällan förbannad. Men när det gäller sånt jag är oskyldig till, då blir jag det.

Nu vill jag varna andra med detta.

Idag så besökte jag ica maxi. En bil strax före backade in på en parkering och jag strax efter. Ett par sitter kvar i bilen bakom mig som parkerade före mig. Jag har existensor...stavar nog fel, men ni fattar nog. Det låter då jag backar.

Jag kliver ur bilen och tittar att jag parkerat rakt och det har jag gjort. Paret i bilen sitter kvar. Jag går in till affären "jula" och kommer senare ut, men inget par kvar i bilen. Jag åker iväg ca 300 meter och parkerar vid ica maxi.

När jag kommer ut, och sätter mig i bilen kommer det en bil och stannar brevid min. En ung kille kommer mot mig och jag öppnar dörren . Då påstår han.....killen är ägare till bilen jag parkerat framför....att jag backat på honom, och att det smällde till, och att hans flickvän åxo hörde smällen.

Själv fattar jag ingenting. Han påstod åxo jag parkerat snett. Här fattar jag heller ingenting, för jag är skitnoga att parkera rakt, och nån smäll har jag inte hört. Jag hade även ett vittne i min bil som kunde konstatera detta.

Killen svamlar på om att jag inte skulle ha hört min existensor och att han förlät det, denna gång.

Paret som satt i kvar i bilen lämnade tydligen bilen, för då jag kom ut fanns inga människor i bilen bakom mig. En riktig ljugarhistoria med andra ord. En smäll om man backar på nån hör man väl eller??

Som tur VAR fattade jag att detta var nåt sorts trix och uttänkt med att få snabba pengar. Min bil har ingen skada och jag VET att detta var en fuling från parets sida.

Känner mig förbannad fortfarande att det finns människor som försöker med hedligt folk att skaffa snabba pengar med att påstå en massa.

Näpp...nu är det lördagskväll för TantGlad och jag HOPPAS inga andra råkar ut för såna här människor. Fy säger jag.


Ha nu en skön lördagskväll, för det ska jag ha!

KRAM på er!