Hejsvejs på er!

 Ni som följer mig på instagram har nog sett min filmsnutt om ljusstakar . Ja Äre inte likt så säg.

Vet att ifjol då jag la undan alla ljusstakar så funkade alla. Ingen lampa var trasig för de lyste så fint så. En efter en. Vet ju åxo att man måste vara försiktig då man ställer undan stakar så sagt och gjort ställde jag ljusstakarna en efter en i den stora kartongen åsso har dom fått sova på det viset sedan knut då julen ska ut sen förra året.

Men Hörrni.....nu är det något mystiskt som har hänt, för plötsligt så funkar nästan ingen stake. ...hm... Ok.....två stycken funkar av 8 och det är ju inte värstans mycke,.....nå Äre konstigt allt. Och till råga på allt så är en ljusstake helt sönder. Den har tappat armen den ,så den Äre väl bara att kasta, och Föresten så har jag lust att kasta  ut alla ljusstakar genom fönstret, men då Äre väl nån som tror man blitt helt galen. Ibland får man låta tanken bara stanna vid just en tanke.  

Nu då jag visste hur det brukar bli, så köpte jag en hög småa ljustakeljus på affären igår ifall att.....Men stakjävlarna funkar ju ändå inte och fastän jag har prövat ljusen framåtillbaka och skiftat ljus från stake till stake, åsso tillbaka så nu vet jag varken in eller ut, för dessa ljus jag köpt Har jag blandat ihop med de gamla ljusen. Så nu känner jag mig skogstokig som en i familjen brukar säga. Vilket kul utryck för Presis så känner jag mig, så nu måste jag lugna ner mig en stund och släppa allt det här. Ser ju förjävligt ut på bordet för jag har ju härjat på med gardiner å stakar så nu tar jag mig en break till eftermiddagen. Tror vi tar en sväng på marknaden här hemmavid. Sånt är ju så mysigt. 

Tja.....dessa förbannade ljusstakar. Det är samma visa varje år för inte tala om julgransbelysningen.....Ja det är tur julen bara är en gång per år.


 Hittade nåt kul på nätet......kan bara hålla med. Nå fasiken är det så!!

 

Kram på er!