Hejsan alla!

Ojsan vad det regnar idag.  Men vet ni?? JAG ÄLSKAR HÖSTRUSK så för mig blir det att tända några ljus ikväll för jag tycker att det blir så himla mysigt inne då. Det regnar och blåser ute, och inne sitter jag och min gubbe och myser. Ja så lite man har, men så gott man mår.

En annan sak.........Vet ni?....jag brukar se sånadär lustiga mystiska och hemska figurer i bland, och i går kväll, då satt det en gubbe med hatt utanför sovrumsfönstret, och det PRESIS innan jag skulle sova. Ja......hur lätt ÄR det att sova då tror ni? För tittar man ut lite fort i fönstret när det är som nu höst och lite kymigt på kvällarna så seglar fantasin iväg. Jag kan se en massa saker i fönstret då nämligen. Igårkväll tyckte jag mig se en........GUBBE I HATT där ute, men då jag berättade det för min gubbe så tittade han lite konstigt på mig =-O  Hmmmm.......ja men jag såg ju faktiskt en gubbe med en hatt, men sen var han spårlöst försvunnen ska ni veta, ...SÅ.......det var väl i min fantasis värld igen. ;-) . Tacka vet jag små snälla figurer, och som dom vi har i vår trädgård.


Visst är väl dessa små figurer söta, och inte blir man rädd för dem heller. Dom är rätt gamla och målad under tidigt 70-tal.

Söta söta.

En annan söt figur är denna kisse som tittade in! Lilla franson.

Visst var väl franson en fin kisse ändå.

På fredag ska vi jobbargäng träffas över nåt gott att dricka och så blir det ju en massa surr naturligtvis, för vi kan värkligen konsten att roa oss. Ett skratt förlänger ju dessutom livet sägs det, så........då kommer jag ju bli minst 689 år. Det ni!!!!! För man har ju inte roligare än man gjör sig!En teaterapa som ÄR jag! ;-) .

Och nu hoppas jag att ni får en jättefin kväll, för själv ska jag mysa med en massa ljus, och tänka vad bra jag har det. Livet är ju de dagar vi minns, men även det som är nu.

 Le le le och åter le........och du ska känna vad bra det känns!

 

 

Varm varm höstkram från mig! :-*