God eftermiddag till er alla!

Villket promenadväder vi har haft det idag då min gubbe och jag var ute och promenerade. Satt på mig lite färgglada kläder och så ut i den våriga luften. Jag trodde ju att jag var snabb och snabbare än min gubbe då jag är ute och promenerar men icke sa nicke, för idag vart både min gubbe och jag omkörda av ett äldre par i 80 årsåldern. Med snabba steg så susade dom liksom glatt förbi oss med 2 flinande leenden :-D  antingen var ju vi långsamma eller var dom skitsnabba av sig och hade bättre kondis än min gubbe och mig. Ett är säkert.....jag kanske ändå få träna lite mer och ut och gå lite mer ändå, för det är ju lite skämmit att bli omkörd av ett par i 80 årsåldern eller hur???? . Sådär ja, nu kan jag ta resten med stora bokstäver ;-) .

Tänk så skönt då man har kunnat sitta ute i dag på altanen och tagit sig en kaffekopp efter prommisen. Jag vart faktiskt lite osäker ett tag om det värkligen är december nu då vi hade 7 + grader mitt på dagen. För snön den är ju liksom nästan borta då vi snart har grön gräsmatta igen. Tänk om gräset börjar på att växa då , så man får ta fram gräsklipparen mitt i december...hmmm............fast nu tror jag nog att mina fantasier skenar iväg ändå. Stopp stopp i jesse namn nu Tanten.

Vet ni....nu tänker jag fortsätta min söndag med att krama min gubbe som varit så duktig och tagit sig en promenad med mig, och detdär paret som gick om oss struntar vi i, för nu tar vi nya friska tag inför det nya året och så kommer vi igen på nästa promenad som två tornadeos :-D .Kramar!!!!

-ger energi

-Är lätta att ta med sig

-får omöjliga dagar att

kännas möjliga

-verkar även

då de avslutas.

Kramen från mig och ha en jättefin fortsatt söndag nu!

 :-*