Sådär ja......nu visar jag upp min nya vårhatt! Hoppas att ni gillar den. Lite vårligt grönt sådär ;-)

 Jag kommer ihåg då jag var liten , och hur mormor som nu älskade hattar alltid bar hatt då hon skulle gå någonstans. Själv så tyckte jag nog att det såg både lite fult och fint på samma gång. Men min mormor......hon älskade sina hattar hon. Jag som älskade att spela lite teater hemma roade mig lite nu och då med att prova....prova och prova alla hennes skapelser.

Men hon var rädd om sina hattar min mormor. Hon hade dem i små hattaskar som gömdes inne i garderoben. Ett heligt ställe. Där fick man inte vistas inte. Om hon såg att man närmades sig detta lilla hörn var hon snabbt på plats och frågade vad man sysslade med.   Men så kul det var att kolla på allt!

Som sagt.....ett mikroinlägg ikväll. Jag tänker sluta med några levnadsregler anno 1746 som var en lååååång tid innan ens min mormor fanns. Hittade dessa levnadsregler i ett tidigare inlägg hos mig. Kolla bara här!


Drick intet och ät mera när knappt Du nöjder och mätter. Snus litet, sup, litet, rök lagom och sitt icke uppe om nätter. Bruk sparsamt salt, bittert sött och surt, så älskogsbedrift, tjock dricka, hård spis och falska läkare. Drick aktsamt kallt, kyl icke bröst, huvud och mage, ät långsamt, lagomt varmt, sov sparsamt, fly vrede, avund, täcks Gudi, räds icke och movera. Din kropp, knappt tarvar Du då läkaren, men har om Din hälsa gott hopp.


Nån som fattade???

Äh....nu skiter vi i strama levnadsregler hörrni.......Nu gör vi helg så detså!

Kramelikramkram!