Jamän då sitter man här igen med en kopp kaffe då. Jag har ju sovmorgon denna vecka, och det känns värkligen superlyxigt. Men om ni nu tror att jag ligger och drar mig på morgonen fram till det att jag ska åka i väg till jobbet så har ni fel. Not not...här har det redan druckit`s tre koppar kaffe. Det ni!.Så himla skönt med lite extratid.

Jo....har hunnit att småplocka lite åxo...ni vet..alltid finns det ju nåt att roa sig med.  Sånt som är nödvändigt som att vattna lite blommor ( dom är ledsen på mig) har ju nästan glömt bort dom lite. Sen har jag åxo kikat lite på några gamla bilder ur mitt fotoalbum från 80-talet. Ni vet...man skrev ju under bilden då och vart den var tagen ifrån. Hittade en urful bild på mig själv med ett hår som spretade åt alla håll. Men hur i herrans namn kunde man gå omkring och se ut sådär. SNYGGT?? njääee..men kul att titta på bilden så här efteråt. Vet ni?...jag ska ju till frissan idag, och jag får ABSOLUT inte glömma bort tiden som jag gjorde sist då jag missade den. Jädrans så förbannad jag var på mig själv. För när man väl bestämt sig för att klippa sig, vill man ju helst det ska ske ögonblickligen och helst igår. Men idag så.........men nån 80- tals frissa blire inte.

Hittade några bilder från nätet ( okända) från 80-talet. Tänk vilken nostalgi .


Visst var väl livet en fest....håll med om de folk å fä...


Denna tidning minns man allt.Ja oj vilka minnen.Så där ja....nu har TantGlad fått sig en lite nostalgitripp åxo på morgonkvisten innan hon ska ge sig i väg till jobbet. Visst är arbete bra..........men det tar bort en förbaskat massa tid. Men lite skrivarklåda har jag fått av mig. Ja så kan det gå då man blir skrivarsugen.

Näpp...en kopp kaffe till innan jag ger mig av till jobbet kanske. Ni andra får väl ha en skön dag . Det är ju lillördag och en dag mitt i veckan. Ja tiden går fort då man har fullt upp.

Kramen från mig till dig!