Hejsan på er!

Hösten har värkligen kommit på riktigt känns det som, och tänk ändå så mysigt det är med att vara inne och tända ljus. Dessutom kliar det i mina fingrar nu då jag fullkomligt ÄLSKAR att byta gardiner, så nu tänker jag agera klätterapa i fönstren här hemma. Har ju dessutom inskaffat nytt tyg som jag ska sy, men.........är ju så himla dålig att sy. Min symaskin den används inte ofta ska ni veta, och nåt annat än raksömn ger jag mig inte in i, då jag vet att det ser ut som en 4-åring har sytt. Dessutom brukar jag svära alldeles för många ggr då jag syr, att jag hoppas värkligen inte änglarna där uppe hör mig. Men nu har jag kommit på nåt jättebra, och det ÄR! Svär jag tyst så jag inte hörs, så hör ju inte änglarna mig, eller låter jag min privatsömmerska sy åt mig, för då blir det ju såååå mycket bättre ska ni veta. Jaja.....man kan ju inte vara bra på allt, eller hur ;-) .

Fick dessutom klättra upp i ett träd i går för att hämta ner min busiga katt Claudine i en tall. Ni ska veta hur skakig jag var där uppe på stegen. Jag trodde nästan min sista stund var kommen. Jag som ÄR så himla höjdrädd, och där stod jag på stegen. Min katt kom ner till sist, då jag fick tag i henne som skrek som en stucken gris. Så nu har jag skällt på henne lite, men jag undrar ju om hon kommer ihåg min fingervisning till.....kanske nästa gång :-D . Ja klätterapan det är jag!

Har nyss druckit lite gott kaffe, men vet ni? Jag tycker INTE om dricka ett kaffe ur stora muggar.  Tänk er så gott det är med kaffet om man får dricka det i småkaffekoppar ändå.  Det liksom smakar ju så mycket godare då. Kommer åkså ihåg hur det var när man var liten, då det ALLTID serverades kaffe ur små rosa blommande kaffekoppar. Sen på senare tid dricker ju vi alla ur stora temuggar som jag heller tycker det är. Ibland så var det bättre förr på nåt märkligt vis.

Japp så åkte glassbilen tutande förbi då, och villken jädrans tuta bilen har. Kan den inte ha nåt mer iöronfallande och lite mjukare musik tro. Man hoppar ju alltid rätt upp då bilen kommer, och sen undrar jag åkso om man värkligen ÄR så sugen på glass nu, då jag tycker hösten har anlänt. Men bara att mysa på inne, för jisses så vackert det är med alla dess färger på alla träd just nu.

Näpp detta går inte. Har varit på kurs idag då jag på måndagar försöker att banka in lite kunskap där uppe i knoppen.  Nu vill jag bara njuta av resten av kvällen, för om ett ögonblick har vi ju fredag igen.Man måste passa på att stanna upp och njuta av tiden åkso. Tiden som är nu!

 

Ha en fin vecka nu alla!

 

pssssss..........för det ska jag HA! ;-)