Gokväll!

Det är ju snart läggdags ( beroende på när ni läser mitt inlägg) men innan jag tänker borsta gaddarna,  krama kudden så hinner jag med ett litet inlägg. Så nu kör vi.

Dagen har varit rätt innehållsrik i mina mått mätt.   Dagen den började med ett jättehärligt vårväder ( mitt i januari) men vilken dag hörrni! flera plussgrader och solsken.

Har dessutom fått träffat världens bästa lilla tjej....min alldeles egna lilla solstråle lilla Tilly. Min gubbes barnbarn. Vi har fått umgås heeeela kvällen. Vi har kramats, pussas och busat ihop. Snacka om att man laddar sina energier.  Vi har ätit pizza och så har vi fått träffa på denna fisk. Fisken heter inte "Wanda" Men nog heter den "puss" allt. Fisken puss. Kolla så den pussar akvarierutan :-DKan lova er att synen på denna fisk gav Tilly och mig många skratt. Vet inte vem som skrattade mest......men en kul syn var den. Den liksom tryckte sig fast mot rutan, och så pussade den rutan lääääänge och väl. Flera flera minuter roade den oss. Som sagt.....Tilly och jag är rätt lättroade typer. Sen är Tilly en riktig spelvink precis som sin låtsasmormor TantGlad. ojoj så mycket kul vi har tillsamans då vi träffas.

Som ni förstår så har vi varit borta några timmar ikväll . Det var borta vi träffade på fisken.

När vi nu kom hem så hade våra katter haft det minst lika kul. Tänk så katter kan roa sig. Det är precis som om dom vet när dom är ensammen hemma, för det är då de hittar på en massa jävulskap . Inte en matta låg på plats då vi kom hem. Här har det busats minsann. Ja dom kan de små liven. Men int kan man bli förbannad på dem inte.  För dessa raringar vet hur dom ska roas dom.

Nä nu börjar klockan bli mycket. Dags att lägga ifrån sig datorn och göra sina nattbestyr.  Drömlandet väntar ju runt hörnet åxo....och vem vet vad som kan hända där? Så nu säger jag GODNATT till er och till denna dag. En ny dag väntar i möra.

Kramen på er!