Är lite stel i nacken då jag har suttit och sovit i natt. Ni vet med en kudde mot sängaveln hua hua.  Men ni förstår att i natt då jag vaknade till...blir ju lite så när man är förkyld. VISSTJA..skulle ju inte skriva i min blogg förrän jag blev frisk. Men nu äre gjort. Fick lite skrivarklåda och ni vet ju alla hur sånt känns. Det räcker väl att man är förkyld och snart snytet ut halva hjärnan och innehållet där. Huahua. Men åter till vad jag tänkte säga.

JAG ÄR JÄTTERÄDD för spindlar. Som vanligt så vaknade man exakt samma tid i natt med. Klockan slog 01.48 pip. Nu vet ni vad jag gör den tiden. Jag går på toa nämligen. Fattar inte...det blir exakt samma tid och det varje natt. I natt då hände det......min spindel BOSSE hade hittat hit igen. Han är stor och svart och har långa slanka ben med farliga små ögon som han blänger på mig med. Ja ojojoj va rädd jag vart.

Eftersom jag tappat rösten har vi satt ut några visselpipor här hemma lite varstans. Bara för mig att blåsa om jag vill nåt. Så i natt kom badrumsvisselpipan till användning. Ja vilken tur för om jag har försökt mig på att skrika så har det ju inte gått. Men nu........jag tog i och blåste i visselpipan så jag väckte nog hela kvarteret som säkert trodde det var nåt sorts brandlarm här hemma hos oss. Ja klockan var 01.50 nu. Mycke händer på två minuter. Jag blåste i den så det stod hääärliga till. Ja min gubbe var snabb att anlända och komma till undsättning, men då jag berättade om min spindel bosse som hade skrämt mig IGEN så..........tyckte han det var lite onödigt att vissla och väcka honom sådär mitt i natten.

Sakta sakta gick jag och la mig i sängen lite sittandes med en kudde bakom ryggen. Ja så har jag sovit i natt. Har ju väntat på bosse ju. Trodde han tänkte kika in i sovrummet åxo men sedär hade jag fel. Nu har jag vaknat och har nå jävulskt ont i nacken.  Men som någon sa..Livet är inte ett problem som skall lösas, utan en värklighet som skall upplevas.Ha det gott nu tills nästa gång vi hörs.

Kram o puss!