Vaknade med att jag ställt klockan för att gå till jobbet, men jisses hur kunde jag glömma bort det var lördag :-\ . Men glädjen vart då dubbel då jag fattade att det var lördag, så jippi och tack gode gud för det ;-) . För nu kör jag på lördag, och vet ni? Om man står för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet stående på ett ben, och hur skulle det se ut? 

Nu då jag har jättetjockt hår, så behöver jag ju inga hårsprayer, och det är inte ofta jag använder sånt. Försöker dessutom ALLTID övertala min frissa att tunna ur håret, men som alltid vägrar hon att gjöra det. Jag kan tycka det är fördelar nu under vintern då håret nästan funkar som en halsduk, för då är det ju skitbra med tjockt hår. Hursomhelst så har jag sprejat både mig och min gubbe med Elnettes sprey till morgonen. Så nu kan ni känna igen min gubbe på lukten idag. Ja han vart ju inte presis glad, för f-n vad han doftar Elnett nu. Tror ju nästan allt har kommit i min gubbes hår i ställe för mitt heheElnett luktar vi  här hemma idag!

Vi hade mysfredag i gårkväll här hemma, och det var inte bara min gubbe och jag som mådde gott.Katter har vett att uppskatta livet dom. Här är lilla Ella som myser så gott brevid mig i soffan.

Men nu är det lördag, så jag tänkte att min gubbe och jag skulle både hinna med en utflykt och lite shopping idag. Lite typiskt mig med många järn i elden, och föresten....ni läste väl mitt föregående inlägg om blodpudding? Nu har jag ätit blodpudding så det står ut genom öronen, men jädrans vad pigg jag blivet. Ska min gubbe hänga med i mitt tempo idag är det bäst han tar på sig springbenen ;-) för nu har jag inte tid att sitta här, för nu KÖR VI SÅ DET RYKER! Ska allt hinnas med, är det bäst att sätta lite fart, eller hur?

 Ha n fin lördag nu alla!

 

Blott de tama fåglarna har

en längtan. De vilda

flyger.

 

 

Välkommen åter! ;-)

Kramen från mig!