Har tyvärr inte sett filmen "En man som heter Ove" förrän nu. Men bättre sent än alldrig  . Är lite för bekväm för bio.....dessutom så vill jag pausa när jag vill under filmen.  Tänk om filmen är dålig? ...inte kan jag sitta i bänkraden och sova och nicka till då inte. Hur skulle det se ut?.  Antagligen som det ser ut då man somnar i soffan hemma framför någon dålig film. Det gjör liksom ingenting om man somnar hemma......Men borta...och på bio.??.

Nu har väl de flesta ...eller många av er sett den här filmen. Eftersom vädret är rätt trist ikväll , så passade det bra med en film som denna. "En man som heter "ove. En gubbe som spyr galla och elakheter till nästan alla han möter i sin väg. otrevligheter och osnälla ord.  Skiter fullständigt hur andra tar det.De här människorna som spyr galla över allt och alla finns nog lite varstans skulle jag tro. Bittra människor som på ett eller annat sätt inte är nöjda med livet . Kanske de igentligen har mycket att vara tacksammen över bara de tänker efter lite.  Ove som försöker ta livet av sig flera gånger men misslyckas. På nåt vis finner jag ändå Ove som en riktig snäll människa .

Jag ger Ove 4 glada gubbar av 5  :-)  :-)  :-)  :-) 


 


Nä nu Äre dags att ta tag i tandborstningen och krama kudden lite. Det kommer ju en ny dag i morgon och sen är det bara tre veckor kvar av jobbet, och till semester . Till hösten blire nya tag. Men vi tar väl nuet först.


Natti natti alla fina