Nåt som har varit bra nu då jag varit förkyld är att jag har läst igenom ALL reklam som har dumpit ner i brevlådan. Man har ju inte så mycket bättre för sig liksom. En annan sak ÄR att jag har varit tyst.....tyst tyst å tyst så ni kan ju bara gissa hur många ord det kommer att komma ur mig då jag blir frisk. Om jag blir frisk. Känns inte så.....men om hundra år äre glömt som någon sa och då sitter jag nog inte här inte. Hmm...undra hur det ser ut om hundra år föresten..........nä nu seglar tankarna iväg igen. Det är nog alla hjärnceller som har bytt plats med varandra som spelar mig ett litet spratt. Eller vad tror ni??

Nåt som man har tid med när man är sjuk är att kolla på lite foton och så. Jag hämtade mitt gamla fotoalbum och la märke till hur allvarliga människorna såg ut förr. Idag ska vi ju liksom skratta på korten helst. Vi fotar ju åxo mycket var vi är någonstans. Klick klick på någon god middag vi ska äta eller då vi är ute bland en massa vänner så vill vi visa upp oss med dem. Klick klick...

Men som jag tycker är det roligt åxo, och jag är ingen bättre själv. Vi delar med oss våra upplevelser på nätet. Tänk hur det var innan fb och allt kom. Kanske allt var lite privatare då men man väljer ju själv. Så många fina vänner man har åxo här i bloggvärlden. Alltid roligt att besöka er. Man ger och man får. Så ska det vara.

Min bloggvän Tove ohlberg (ni kan se under bloggvänner) skrev om bloggning i ett tidigare inlägg hos henne som jag tyckte var ett intressant inlägg. Så........Jag tänker åxo ta en variant och fråga er varför ni bloggar? Tycker själv det är otroligt roligt att skriva i min blogg och besöka alla fina vänner här i blogglandia. Man känner för sina bloggvänner tycker jag. Man ger och får. Sen har man kanske inte alla gånger samma uppfattning om saker och ting men är inte det åxo lite kul . Att man kanske tycker lite olika.

Hade ingenting att skriva om eftersom jag är sjuk och hjärnan håller sparlåga vart det ett inlägg trots allt. Lite allvar och lite funderingar vart det idag. Men nästa gång då jag skriver ska ni slippa höra om min förkylning. Jag LÖÖVAR! ;-)

Avslutar med en sommarbild. Vad känner och ser ni på denna bild? Berätta.

Hejsvejs och kramen från mig nu!