I fredags var min mage nästan lite platt, men i dag då har den ökat till en nästan dubbel storlek. Allt beror ju givetvis på den goda maten man smaskat i sig i helgen. Men nu ska ni inte tro att jag blir ledsen av att magen fördubblat sig......nej nej, jag är så tacksam för alla gram ska ni veta, för nu då vintern står för dörren så gjör jag som ekorrarna och fåglarna, jag äter nämligen upp mig ;-) . mums mums mums. Så en hel del gott har det ätits här hemma.


Ja ni ser ju här hur jag är som kocka. En arbetselak fumlig TantGlad.

Nästa gång får det bli min gubbe som lagar maten TILL MIG!

Vet ni! Nu ska jag viska till er så ingen hör, det blir med små bokstäver jag skriver.....jag......är.......MÖRKRÄDD! =-O . Igårkväll alldeles presis innan läggdags så såg jag en såndär förskräckligt kuslig film igen, och jag fattar då inte varför, för jag gillar heller kommedier eller draman. Men nu var det nåt som gubben satt och tittade på, så jag hakade på. MEN.........jag vaknade på natten av världens oväder med blåst och regn och.............nåt konstigt ljud utomhus. Låg och tänkte lite om jag inte skulle kliva upp och kika efter vad det var. Sagt, tänkt och gjort så knatade jag ut.....sakta...sakta till hallen. PLÖTSLIGT ser jag nåt stort och svart komma i mot mig upp mot garageinfarten. Vi har 2 små fönster i vår tvättstuga som vi kan se garageuppfarten väldigt bra, sen har vi åkso lyse i muren som åkso gjör lite. Men NU.....var det nåt som såg ut som Dracula. Ja herrejisses då vad rädd jag vart tills dörren öppnades och klockan var 2 på natten =-O . Vem står där......om inte min gubbe i sin svarta morgonrock. Ja inte såg han väl ut som Dracula presis, utan heller som en blöt stackars vove som varit ut på en blöt och trist promenad. Hursomhellst så hade min gubbe vaknat och sett hur parasollen låg ute på gatan, så det var därför han var ute mitt på natten. Ja herrejisses då vad lättskrämd man är :-D . Det var ju tur det inte var någon Björn "nalle" för då har jag ALLT sagt till Björnen så här: ÄR DET INTE DAGS FÖR DIG OCH LUFSA TILL DITT IDE......hehe

Det är 1:a september idag och det fattar man ju inte riktigt då jag lever i sommarkännslan fortfarande. Så lite sommar tänkte jag åkso ta in i bloggen ikväll. Min gubbe har valt ut några bilder han gillar. Titta här om ni orkar, för nu dröjer vi oss lite kvar i sommaren.

Hoppsan....ett par ben....JA JAG KAN JU FÖRSTÅ MIN GUBBE GILLAR DENNA BILD!

Inte bara min gubbe tycker om denna bild, utan även jag gillar den.

En vacker bild jag tagit. Ser ni hur huset kommer tillbaka som skugga i vattnet och hur allt speglas på ett vackert sätt!

Här är alldeles utanför vårt hus på baksidan.

Japp och detta var några sommarbilder som är från denna sommar. MEN......VI hade iallefall tur med vädret på slutet.

Nu ska jag fortsätta att kolla all reklam innan jag slänger den. Jag fick minst 5 kg reklam idag åkso, så nu börjar mina armar att få muskler ska ni veta. Att försöka brotta ner mig ÄR inte att tänka på då jag nu tänker kalla mig för TantStark....DET NI!! Sen tänkte jag kanske anmäla mig till nån styrketävling åkso.......FÖR......JAG.....känner på mig att jag kommer att vinna!!! DET NI, jag är nämligen en dålig förlorare.. ;-)

Här var det lite om både....tjyvar, Dracula, skräckfilmer, sommar......ja säg, vad är man inte om inte just en TantGlad och här inne kan ju allt hända. Inget förväntat här inne inte. Så nu önskar jag er en fortsatt jättefin söndag och kväll ALLA!

 

Söndagskramen från mig!

Stängt för i dag!

På återseende alla söta! :-* .