Tänk så mycket kul det finns att gjöra nu, och spesiellt om man älskar att påta i trädgården. Har fullt upp med mitt nya trädgårdsland, så nu har det planterats lite perenner och lite närmare ska det åkso planteras en massa sommarplant. Det blir full höggning här hemma. Min gubbe brukar tycka det är rättså skönt när jag är fullt sysselsatt med nånting, för då slipper han få så ont i öronen av allt mitt babblande hela hela tiden, så blir jag tyst längre än 10 minuter, ja då har jag nåt projekt på gång :-D Jag är väl ungiofär som myggen, är jag tyst har jag nåt för mig.

Igår kväll efter mitt trädgårdsjobb så vart jag tvungen att åka och handla lite, och eftersom jag är som vanligt en mycket yschlig människa....erkänner inte så glömde jag byta om. Där stod jag framför kassan och skulle betala mina varor, då jag tänkte lite för mig själv! MEN VAD GLOR NI PÅ? Kanske inte så konstigt att folk stod och gapade som några fågelungar, då jag hade mina blommiga stövlar på mig, och till det ett ansikte fullt ut av streck med jord som gjorde att jag såg ut som en indian . OBS! Märkte det när jag kom hem tyvärr, men det är sånt man får bjussa på. Tur min gubbe inte är hemma, för då skulle han nog sagt så här: Du är så yschlig av dig, så du vet ALLDRIG vad du gjör. Hmmmmm lite rätt har han ju ;-) . Men jädrans vad livet är kul, med lite av yschla och en gnutta vimsighet.  Livet ska va gött att leva!

Ryssvärmen är ju på väg.......sägs det. Ska bli jätteskönt det, för nu blir det mycket pyssel ute, och så har vi en ny dag idag. EN NY DAG tänk vad härligt ändå att vakna upp till den. Jag tänkte ta med mig ett soligt humör idag till jobbet, så det blir vad jag har att erbjuda mina arbetskamrater denna dag. Sen så läääääängtar jag till sol och bad. Så nu delar jag med mig en bild från fjolårets utflykt till smitingen i Härnösand. Jättefint ställe!

Smitingen i Härnösand!

Ha nu en toppen dag med mycket sol, för här ska det jobbas!

Kramen från mig! :-D