Hejsvejs på er.

Oj så mycket man ALLTID har att gjöra till Advent. Så idag har jag varit skitduktig då jag har bakat lite pepparkakor . Lite konstigt allt att degen liksom vill aldrig ta slut, men nu har vi liksom på köpet fått en härlig julkänsla här hemma då peppardoften har spritt sig ut på gatan.  Kan ni känna doften av mina pepparkakor???????? hmmm.....inte????? ok, men här hemma är det allt advent nu ska ni veta, för TantGlad har legat i som en rem och kört med sin gubbe med alla belysningar och allt som ska upp. Lite konstigt det här med belysningar, för på nåt konstigt och mystigt sätt så slutar dom att fungera efter varje jul. Jag fattar inte liksom vad som händer, för jag packar ner dom ordentligt i deras förpackningar, och så när jag ska ta upp dem när det är advent igen så..............är dom döda. Hoppas ni inte anmäler mig för misshandel nu ;-) ......men.......vad f-n händer med dem????????  det blir ju rätt dyrt detta med att köpa nya belysningar presis varendaste år!!!!!!!

Årets julklapp har ju varierat med olika sorts apparater som t,ex bakmaskinen som kom för ett x- år sedan. Hmmm........tycker det går lika bra att knåda degen för hand, för visst är väl ändå det som är lite tjusningen med att baka ändå?. Sen hade vi domhär läskmaskinerna på 80- talet som kom, och där vart jag lurad ska ni veta. Iväg och köpte den, men..........det var roligt så länge man hade orken att köra sin egna läsk, men sen vart maskinen undanplockad då man ledsnade rätt så fort på den. Men så har vi denna apparat........hmmm........undras hur mycket jobb det blir med denna apparat då man ska gjöra ren den efteråt????  Äsch.....tror nog att jag skalar äpplet för hand i stället ;-) .

Näpp nu blir det "så mycket bättre" för min del, och pepparkaksdoften har lagt sig som en mysig julkänsla här hemma i huset. JO.......min gubbe fick för sig att ta en " PAJALA SUNRISE" Ni vet...... Ett glas hembränt och en skiva falukorv.....tror jag hänger med lite där, för jädrans vad gott till en lördagskväll, men nu...........så mycket bättre!!!!!!!

Hejsvejs på er alla, och hoppas er lördagskväll blir jättemysig. Glömde ju att tillägga att det blir Taccos här, men som min gubbe inte är allt förtjust i, men........vad gjör man inte för den man älskar!!!!!! STÅR UT!!!!!!!

  

Puss på er, och ha en jättefin kväll vetja!!!!!! :-*