God morgon alla vänner!

Skrev ju ett inlägg i går då jag missade helt och hållet....ja bara sådär , att sätta in bilden på den häftiga limousinen. Ja tänk så det kan bli. Men eftersom jag nu missade den, så sätter jag in bilden i dag.  Kolla bara här vilken häftig rosa........


Visst är den tjusig :-*


Men nu till nåt annat. Lite bilder och så. Det var ju ett kanonväder hos mig i går. Så det vart en liten tur in till stan. Och nåt som jag gillar ÄR ju att fota. Kan inte låta bli att fota allt möjligt som jag ser. Nu fotade jag våra fina hus inne i vår stad "Sundsvall" tidigt en torsdagsmorgon.  Det är så skönt att strosa omkring och se allt fina vi har i vår stad. Så nu blir det lite bilder. Se bara så vackra hus det är i vår stad.Jamen då så.......då sparkar vi väl i gång dagen då.

Hoppas att ni får en toppendag alla kära läsare. KRAMKRAM från mig!