<

Villken strålande dag idag. När jag vaknade, ja då tänkte jag så här.............................hmmm har jag inte ont någonståns, så jag kan vara hemma och sitta och njuta av solen och ryssvärmen idag. Har jag inte ont i nån rygg, eller ont i huvudet eller så. Kräksjuka då?, kanske jag mår illa eller har spytt, ja för då får man ju vara hemma ju ;-)  eller hur?. Njäeee, man har nog lite för mycket ut av GÅ TILL JOBBET och en massa ansvar, så det blir inget av att vara hemma inte. Jag får väl tänka såhär! snart har ju jag min semester, och det bara om ett pyttelitet tag. så det gäller att hålla ut. Men att man har varvat ner redan, det känner man allt i kroppen.

Jag tvättade min bil igår, då vi har ett vägbygge här hemma som skitar ner bilen rejält. MEN......Sen har vi ju våra kära pippifåglar åkso, som åkså tycker det är såååå skojsigt så att skita på min bil, och det märktes ALLT nu till morgonen, då jag skulle hämta tidningen. Just då så var det en fiskmås som flög ovan mig och på ett mycket skrattretande sätt hånskrattade över mitt huvud. Jag blängde tillbaka och sa högt: Nu ni, är det krig med vattenslang nästa gång. Jag undrar om den hörde mig?, för med ett tornando i hastigheten var fiskmåsjäveln plötsligt borta. Suck vad skönt. OCH......KOM INTE TILLBAKA! >:o.Nåt stort och vitt ligger nu på motorhuven, så gnuggelignugg.

Ha det så gott i värmen nu alla! För själv måste jag arbeta tyvärr. Och visst är det bra med arbete, men det tar bort förbaskat med tid!Kramen till er alla! ;-)

 

FÅNGA DAGEN!