Vaknade rätt tidigt i dag, men som man säger! "morgonstund har guld i mun". Nånting annat som händer ute i naturen vid 4-5 tiden ÄR! Fågellivstjatter. Ja jädrans vad det tjattrade och villket liv det var på alla fåglarna nu på morgonen. Antingen tycker man det är skitmysigt, eller så blir man tokig av detta fågelkrigsliv. Själv tycker jag nog ändå om det, för man blir så glad av allt tjattrande ute i naturen.

Min krattning den fortsätter och sen en annnan sak. SKRATTAR BÄST SOM SKRATTAR SIST. Ni kommer väl i håg i föregående inlägg hur jag lät löven blåsa in mot grannarna, och inte gjorde det ont heller. Men NU! Har jag fått tillbaka alla dessa löv, så jag tror nog grannarna hejade på lite extra inför väderguden blåsman så att löven skulle åka tillbaka igen. Så igår då vart det krattning igen. FAST!!!!Hmmmm krattan då? f-n den har gått och blivet tandlös, och villken gång i ordningen det vet jag inte, för jag har haft minst ett ton tandlösa krattor genom åren. Jag tycker jag köper ny kratta varendaste år. Nu har min kratta endast 5 tänder kvar, och det går ju inte att kratta med den längre, så nu blir det ett nytt krattköp ien. Ja dom blir nog förmögen snart på mig alla krattfabrikanter.

Apropå tandlös. Ni vet hur det är när man ska gå till tandläkaren. Man borstar , borstar och åter borstar tänderna. Man kommer dit och tycker att man är skitren och att varenda tand glänser sådär blixtrande ni vet. MEN icke sa nicke. Alltid får jag höra samma sak om och om igen. För då säger min tandläkare så här till mig: Du MÅSTE LÄGGA NER MER TID på dina tänder. F-n tänker jag varenda gång, men jag tänker f-n med små bokstäver så inte min tandläkare hör dom. Nu är det nog snart dags för ett besök igen och DÅ SKA MIN TANDLÄKARE FÅ SE PÅ ANNAT!. :-D .

Ni har väl tid med en norrlandshistoria? för nu tänker jag dra en sån här, och sen önskar jag er alla en fin lördag.

 

Tre män sitter i väntrummet på förlossningen och väntar på att deras respektive barn ska födas. En är i från norrland, en från stockholm och en kommer från nigeria. De är naturliktvis väldigt nervösa. Plötsligt slås dörrarna upp och ut kommer doktorn- mina herrar, jag har en god och en dålig nyhet. Den goda nyheten är att era fruar har frambringat tre välmående och friska barn. Männen i väntrummet skrek och hoppade av lycka. Men vad är den dåliga nyheten, frågar stockholmaren. -jo säger läkaren, barnen föddes samtidigt och vi har olyckligtvis blandat i hop dem. Nu skulle vi vilja ha er hjälp att identifera barnen. Så att vi får ett lyckligt slut säger läkaren. Norrlänningen springer som en dåre till rummet där de nyfödda barnen ligger. Väl inne i rummet, tar norrlänningen upp en mörkhyad pojke med svart krulligt hår och säger: - ingen tvekan om saken, den här lille är min. Läkaren tittar lite förvånat på norrlänningen och utbrister: - Personligen tror jag nog detta barn tillhör nigerianen. Norrlänningen skakar på sitt huvud och säger: - kanske är det så, men ett av de andra två barnen, är en JÄVLA STOCKHOLMARE och jag tänker inte ta risken.

 

 En fin dag till er alla idag, bloggisar eller inte bloggisar.

Kramen från mig! :-* .