Jamen då ska jag snart göra mitt sista ryck på jobbet för sen har jag ledigt. Ska bli så skönt så . Dessutom är det halloween som många firar (speciellt barnen) då de klär ut sig och har sig. 

Själv har jag tittat bakåt i min blogg . Men jisses så mycke trams å flams jag visat. Tänk att ni har stått ut kära bloggvänner.....Men å andra sidan ska man ju va den man är eller hur?  För man har inte roligare än man gör sig, och det ska va gött att leva det har jag alltid tyckt sådetså.

Kolla bara här.  Har ni sett så mycket trams jag visat i bloggen?????? =-O 

 


 

S


 


 

  Tänkte underhålla lite här men.......VART TOG PUBLIKEN VÄGEN?????

De

 Man ska leka mycket!!! TJOHOOOOOOOO

 

Ja ni ser ju hur flamsig jag kan va men.......det är viktigt med barnasinnet för det är nåt att vara stolt över att ha. Och ni vet....man har inge roligare än man gör sig.

Gamla bilder i dagens inlägg. Alltso..bara en massa flams och repriser. Hoppas ni stått ut, och många trogna läsare har nog sett bilderna förut. Så till er......hoppas ni orkade med mitt inlägg och kommer tillbaka till min blogg. Jag blir så glad av era besök ska ni veta.

Hörrni....Vi slutar med en reprisbild till på tokiga galna jag. Det är ju helg så....

Nu skålar vi in HALL -Å-VIN

Ps........avslutar med förrförra årets bild :-D 


Trevlig Hall-Å-Vin Hörrni.