God morgon alla fina bloggisar. Idag så skulle monstervärmen komma, och vem gillar inte värme så säg. Nu då det är vår så vill man ju gärna klä av sig lite, och ha lite lättare kläder på sig. Lite svårt det där hur man ska göra, då min mormor alltid sa...svettas in våren, och frys in hösten. Tror det var så. Och det är ju ett jättebra sätt för hur man ska göra.  Sen då man har sommar och så, då MÅSTE man ju bara ha lite mindre kläder på sig och det är då man ser dom.......tatueringarna. Nu har jag aldrig varit nån älskare av tatueringar, och på sin höjd skulle jag kunna tänka mig en liten puma eller nåt uppe vid armen. Men så tänkte jag till........tänk om jag någon gång i framtiden blir så mycket tjockare än vad jag är nu, hur stor då blir inte puman. Kanske jag får en JÄTTEKATT där på armen som skrämmer alla hmmm.....njäeee tror jag har ändrat mig nu om att bära en tatuering. Eller som dendär som hade tatuerat in sin käraste namn bak på ryggen, och fick bära namnet fast hon träffat en ny, ja ojoj, hur kändes det för den mannen tro.

Nu ska vi ju ändra riden i natt då vi har sommartid igen. Vilket härligt ord.......SOMMARTID. Fast igentligen fattar jag inte varför man måste ändra klockan och så, för tiden är ju densamma ändå, och den där timmen blir jag bara snurrig av första tiden. Så hur var det nu igen......Ställ fram möblerna, eller tillbaka möblerna...hmmm...ja snurrar det igen, så det är lika bra att sluta här.Men nu är det morgon, och det ser ut att bli en fantastisk dag i HELA vårt land. Visst är det härligt då vi alla får uppleva sol och värme. Ska kratta i dag, så jag kan lova er att det finns en massa att ta rätt på efter vintern. Blir nog en sväng till plantagen åxo. Så nu är det nog bara till att sparka igång dagen, för här ska grejas och sen avslutar min gubbe och jag dagen med lite god mat och nåt gott i glaset. Man måste ju belöna sig efter krattedagen...eller hur alla fina.
Om man blandar mjöl och vatten, blir det lim, men när man tillsätter ägg och socker blir det en kaka.


VART TAR DÅ LIMMET VÄGEN?

Det ska jag för er berätta...

Det är det som får kakan att sätta sig på röven, höfterna och magen!

KRAM PÅ er!