Halloj alla kära!

Visst äre bra med bloggen....man bara kollar tillbaka och så vet man precis vad man har gjort förra året då det var valborg.  Vädret det brukar ju vara som vanligt det. Lite kallt och jävligt och precis som det ska. Äre inte likt så säg.

Nu när jag har lite bloggtorka......kan ju bli lite så ibland så vill jag önska er en jättefin valborg. Det blir lite bloggpaus ett par dagar hos mig. För vet ni.......det finns ju så mycket annat man behöver göra än att sitta framför sin dator. Så nu har jag bestämt mig för att göra det här.....en massa annat göra. Och om jag tittar lite på mina fönster sååå ser dom ju förgävliga ut. Den här tiden som jag sätter mig framför datorn skulle jag ju behöva göra såntdär måste i stället. Ja så får det bli. Så nu har jag bestämt mig. Allt jag INTE hinner med pga datorn får jag se till att det blir gjort. För nog tar datorn och bloggandet en massa tid allt.  Även om man tycker det ÄR så himla kul kan man ju behöva lite bloggvila. Så bloggvila får det bli nu. Jag hoppas att ni får en jättefin valborg alla kära bloggvänner.


Ha en trevlig valborg alla kära!