Det brukar oftast vara ett riktigt skitväder då vi besöker det Glada Hudik....men i dag var solen med oss. Vi hade runt 28+ som det nu har varit det senaste veckorna, så skönt så. Det här med att ströva omkring och upptäcka saker i olika städer ÄR ju så himla mysigt, och även om man besökt stället tidigare så kan man ju alltid göra nya upptäckter. Det gäller ju att hålla blicken uppåt, och uppåt var moder sol så glad och vi med den. Sen så har jag funderat lite på " Glada Hudik" blir man gladare där?? är människorna gladare där eller?? Skitisimma, för jag är en gla skit trots jag inte bor i Hudik så detså!

Känns som en dag man hunnit med rätt mycket. Nu älskar ju jag att springa i affärer som min gubbe inte är lika förtjust i. Men.....vad gör man inte för den man......


En TantGlad gillar kläder.

Min gubbe var inte lika förtjust.

Men jag hittade både det ena och andra..den här då?


Hmmm.....Bar o saloon? Men var är cowboysarna då??? Ok min gubbe är ju en.


Ja det fanns ju mycke att titta på där i Glada......


Och lite mer......


Så konstigt.......vem håller du upp handen för???

Men du.......dönicke..

Ok.....nu vart det lite mera känsligt. Lite kärlek bland allt stelt.

Och vet ni?? TantGlad gjorde ett litet fynd, men hon hade ingen modell att ta till, och föresten var dom så dyr så hon fick modella själv. Det vart ett klänningsköp!

Ja inte var hon ensammen om att vilja visa upp sig heller, då både Ella och sessan ville modella!


Rätt trött efter en härlig dag nu, så ha det så gott alla till nästa gång vi träffs!


Kramkram på er!