Ett besök hos min fina bloggvän "Bia" blev det i dag. Jättekul med bloggvänner som man kan träffa även utanför bloggen och i det värkliga livet. Bia har en loppis på sin gård som är väl värd ett besök. Ett litet loppis...liten med naggande god. Och visst köpte jag naturligtvis lite av henne. Vad jag köpte återkommer jag med någon annan dag.

Bilder från dagen.

Hon har en liten bod som hon har fullproppad med fina saker.


Lite fina smycken hittade jag åxo.


Tyckte att denna slitna grupp i hennes trädgård var så vacker.


Här myste jag. Vi hade tur med vädret i dag åxo. En riktig fin höstdag blev det.


Och här har ni Bia. Tack snälla för en riktig trevlig pratstund åxo. Alltid lika kul att träffa dig.


Men nu har jag brått.....jättebrått faktiskt. Min gubbe och jag ska på födelsedagsfirande nämligen. Ska bli så kul. Så nu har jag inte tid att sitta vid datorn längre. Nu ska det fixas med presenten och så.........

Vi hörs en annan dag alla kära!Ps......ha nu en jättetrevlig söndag.


Kramen!