Klockan är alldeles för mycket nu....skulle igentligen vara i säng då jag ska på jobbet tidigt imorgonbitti men så blev jag fast på nätet då jag gogglade runt och hittade några intressanta bilder på några bilar. Tänk så konstnärlig vissa människor är. Om jag skulle spara en gammal bil så skulle jag nog aldrig komma på tanken att sätta blommor och göra konst av den. Men man ska ju återanvända saker så varför inte?


Blir inte så långt inlägg idag för snart ska mina två blå nattas och kudden ska få sin kram så nu kör vi....


Kolla vilken konst hörrni


 

 

ps....bilderna är lånade från nätet....men det fattade ni nog ;-) 


Snyggt fult eller konstigt??...tja....Jag tycker nog det är VÄLDIGT kreativt jag. Undra förresten om det går att köra bilarna.....Tänk att bli omkörd av en blomrabatt :-D 


Nä..bättre än så här blir det inte ikväll ...i morgon gör jag min sista arbetsdag ÄNTLIGEN för sen så gör jag bara saker jag har lust att göra i en hel månad. Blir så skönt.

Hej på ett tag och ni.....ett tag för mig ÄR inte någon bloggpaus....för nu har jag en massa skrivlust så detså ;-)