Hejhopp alla! Redan söndag och helgen är snart över för denna gång, och vad har man gjort i helgen då? Hmmm......då jag nu börjar på att fundera över vad jag har gjort, så är det nog inte mycket. I går var min gubbe och jag bortbjuden på mat, och det är ju skönt ibland att slippa laga maten, för jag tycker vår kock här hemma är rätt osynlig av sig, så för det mesta blir det jag som får kocka. Men igår då vart vi bjudna, så skönt så. Vi fick dessutom en promenad på köpet då vi skulle gå hem, och det var i -17 graders kyla, ja burrr för fy vale så kallt det var. Jag måste berätta en liten hemlis för er, så jag tar det i pyttesmå bokstäver nu....jag ÄR mörkrädd!  Då det nu tog ca 40 minuter att promenera och dessutom genom en skog, då kan man ju inte bli annat än mörkrädd ju, och dessutom går jag som en blixt så min gubbe hamnar ALLTID bakefter och sådär 100 meter efter mig, så då jag nu hade försåprång i skogen fick jag se hemska hemska figurer. Det såg ut som om det stod troll och det presis överallt, så jädrans vad rädd jag vart ett tag. Men då dök min gubbe upp......ååå så skönt att han hann med mig där, och att mina fantasier kunde avta lite, för man är ju liksom tryggare om man är två!   Tyckte mig åkso se en massa skuggfigurer hela tiden.

Ja ni har ju bildbevis här, att visst var det väl någon som skulle ta mig allt!

Vaknade dessutom i morse med att jag såg annorlunda ut. Hade dendär mystiska skuggfiguren förtrollat mig till TantHedvig och gett mig en lååååååååång näsa måntro?

Hmmmmm.....mycket mystiskt.


Sen har allas vår tilly varit här på besök åxo i dag och åkt lite skidor här hos oss. Hon började med ett besök i skafferiet

Ja ni ser ju själva att vi har en kaktjuv här hemma, men TantAnki låtsdades som ingenting.

Hmmm.......Tilly skämdes över att hon tagit en kaka så mycket att hon erkände vad hon hade gjort utan att jag sa nåt. Hon hade hela munnen full av kaksmulor, så det gick inte att ta fel på vem som var kakmonstret och kaktjuven här hemma inte.


Sen bar det i väg på skidorna för lille Tilly, och oj så duktig och snabb hon var.Pust pust och nu är dagen snart till sin ende, och jag är överlycklig då jag fått tillbaka mitt jag och är tillbaka trollad, så med det önskar jag er en fortsatt jättefin söndag.

Ha det så kul och en mysig kväll nu alla!
Kram på er alla!