Jamän då har vi haft helg, och det var ett par dagar sedan jag bloggade. lite skönt åxo att ta lite paus då jag haft så mycket annat skoj för mig. Har ju haft min käre vän på besök under helgen, och ni kan ju bara gissa hur mycket man har att snacka om då man träffs.  Nu har ju kvällarna varit fantastiska, och då måste man ju bara passa på att äta ute och bara njuta av de härliga kvällarna. Ni kan tro så mycket surr det vart med lite rosevin i glaset.  Dedär bubblorna i glaset är inte att leka med inte, för då man sitter sådär och surrar med sin goa vännina i sommarvärmen och sen ska försöka kliva upp från stolen , ja då äre inte lätt inte. Men nu skyller jag på den tropiska hettan vi har haft, för jädrans vilken värme det har varit, så det här med att bada har ju bara varit ett måste, och vad är skönare då än att bada vid havet.


Härligt med bad.


Otroligt många människor hade sökt sig till det härliga havsbadet för att svalka sig.


ååå...så skönt med semester.


En härlig dag med vännerna vart det!


Det är så skönt vid havet , och att bara sitta och blicka bort bortom...


Även min lilla röda tycker det är skönt att få lufta sig lite.


Japp....härliga dagar har det varit och ÄR, så nu äre bara till att fortsätta att njuta av sommaren. Värmen bara fortsätter och fortsätter, och själv så önskar jag alla mina fina läsare en fortsatt jättefin vecka.  Tjingeling på er!! HA DET GOTT NU!