Tycker jag har blivet en fena på att skriva mina inlägg från mobilen. För visst får man väl skryta lite om sig själv??  Tycker jag är såååå duktig så. 

Tänker inte trötta ut er med nåt långt inlägg då jag gissar på att de flesta av mina läsare har fullt upp såhär till påsk. Själv har jag handlat undan lite idag. Fick så bråttom hem då jag slutade tidigt  idag för att handla mat och åka på bolaget , men då jag kommer hem , och efter att vi handlat min gubbe och jag så  tittar min gubbe 1.70 cm längre ner på mig och säger....."har du olika skor på dig" ?  Kastar ett jetöga ner mot golvet och  på skorna och  konstaterar att han har ju rätt! Men att du inte sett det säger jag lite barskt medans gubben min ser ut att fatta ingenting. Här har jag haft en mörkgrå, och en svart sko på mig ......ja ja....det är väl igentligen värdsliga problem då jag tänker efter och föresten så ska man ju va som man är å inte göra till sig var det någon som sa vem nu dendär "någon" är för nån. Då jag tänker efter så finns det ju nåt som heter "rocka sockor"åxo.... och vet ni......jag rockar skor jag. Vi är ju alla olika så man får ju bju lite på sig själv ....kan man ju tänka..

Näe hörrni.. ...nu har jag inte tid att sitta här och surra längre,  utan nu vill jag bara önska er en Glad Påsk ....fast ....enligt den kristna traditionen så säger man inte Glad Påsk förrän på påskdagen. Men vi kan väl tjuvstarta lite , för glädje är vad vi alla behöver så.......GLAD PÅSK hela påsken kära läsare.

och ni.......ta det lugnt när ni åker till Blåkulla. Don't drink and drive