I går kväll så hade vi tänt ett par ljus här hemma. Jättemysigt då det är höst. Men plötsligt så hör jag nån som knackar på dörren. Sneglar lite på gubben min som sitter brevid mig i soffan. Kan du öppna ? säger jag till min gubbe som med bestämda kliv går mot ytterdörren. Samtidigt kommer jag ju på att jag glömt köpa godis. F-n...det är ju bus eller godishelg ju.

Nu ÄR goda råd dyra. Men TantGlad ÄR ju en rätt fiffig person. Hör hur min gubbe står och småpratar barnen samtidigt som jag skyndar mig att kasta på mig något stort och hemskt. Det fick bli min gubbes gamla rock från 60-talet ( SER HEMSK UT) och en gammal slokhatt som jag ärvt. På med lite svart klet på ögonen och VIPPS så såg jag ut som Frankensteins morsa.

Barnen skrek så högt....att jag ångrar jag inte satt in lite bomullstussar i öronen. Nu jädrans ligger jag riset till ska ni veta, och helgen är inte slut en. Behöver jag säga att jag svarade med BUS till dom. Näee...trodde väl det.


Nu till nåt HELT HELT annat.


Spanaren har hittat på en liten lek där hon i sin blogg skrev ett ord som vi ska tycka till på. Vi skriver ner vad vi tänker OM ordet. Sedan så flätar jag i hop allt till en dikt av alla de ord ni kommer på om ordet. Sedan kastar jag stafettpinnen till någon annan som får ta till något ord ni ska skrive ner vad ni känner om just kring det ordet. ÄR NI MED?   Iden kommer från http://spanaren55.bloggplatsen.se

Mitt ord blir!

VINTER.
Bilder lånade från nätet.

Tack primrose för stafettpinnen.