Pust...kan nog behöva ta igen mig lite nu. Igår då fick lilla jag för mig att sätta upp lite bling bling här hemma. Nu menar jag sånadär belysningar man har till jul. Vet att många har tjuvstartat för längesedan med detta. Men det lyser ju upp så himla fint ute i trädgården.

Igår då hann jag nätt och jämt in innanför dörren tills jag skrek på gubben.....Göran, kan du leta igen granslingan. Eftersom jag har en sån gullig och snäll gubbe gjorde han vad jag sa med detsamma. Jag gillar ju dessutom snabb service, och det jag vill ha ska ske på sekunden och helst igår! Lite lik en annan bloggvän "Gittan" som skrev ett sånt roligt inlägg för ett tag sedan i sin blogg om en gran.

Slingan ska upp OCH DET IKVÄLL klargjorde jag för min gubbe som är av den naturen som är så mycket lugnare än mig. Eftersom jag nu fick klara mig själv sprang jag iväg för att leta upp stegen. Men sen är det ju det här med höjder....avskyr höjder, men skam den som ger sig klättrade jag snabbt upp. Fick tag i en slinga som jag fäste lite på kanten av stuprännan. Så nu har vi sååå fint här hemma. Jo...en sak till om slingan.....min gubbe tyckte det såg ut som ett tivoli, så nu har granslingan hamnat på bron. Nåväl.......lite kan man väl låta sin gubbe få bestämma ;-)

Nu har vi ju lördag och ledig helg. Är ju 1.a advent i morgon så alltid är det nåt man måste köpa. Idag blire en tripp till detta ställe som jag berättar om ibland i bloggen. Birsta city .
Sen är det ju lördag OCH helg. Tänk så sällan man går ut och äter ändå. Vi har ju några matställen här i vår stad Sundsvall.
Om det blir middag ute eller hemma låter vi vara oskrivet...men visst äre rätt nice att sätta ner sig vid ett dukat bord allt ibland.

Sen har vi ju överskriften i mitt inlägg idag.  Ett sexpack kulor blire att köpa i vårt shoppingcentra idag då jag gjorde upptäckten att massor av kulor mist livet i jullådan sen ifjol. Vad har hänt??? Hittade min käre Tomte halshuggen åxo. Men vem kan gjöra nåt sånt där??

Bäst jag öka takta sista kvarta nu. Det lär ju vara ont om parkeringar på vårt köpcentra. Hej å hå och ha en fin lördag nu alla. För det ska jag ha!