Jag kan lova er, att inte är det , det lättaste att få till ett någorlunda "skriv" ....ett inlägg genom en mobil inte :-\ . Men ikväll ska jag göra ett försök. "Allting går" var det någon som sa......Men det får vi allt se. Ska försöka kolla på orden....Jag menar...detta hände mig för några år sedan då jag åxo skulle skriva ett mobil inlägg   och allt gick käpprätt åt helvete. Fattar ni....allt jag skrev ändrades i sista sekunden.....eller snarare Presis då jag skrev färdigt ordet. Det vart rena grekiskan för läsaren.Jag visste inte heller hur jag skulle ta bort inlägget , så det fick bli som det blev då. Tror inte nån människa begrep det jag skrev. En massa tokiga ord och bokstäver. Men jag är glad det inte bidde några fula ord....ni vet ...k-ord....Hur i fridens namn skulle det ha sett ut. TantGlad skriver......... :-\ 


Nu har jag snart skrivet ett jättelångt inlägg med min mobil så.....övning ger färdighet var det ju åxo någon som sa. Den personen visste nog inte hur rätt han hade.

Från det ena till det andra.....brukar lyssna mycket på radio då jag kör bil, och i morse på väg till jobbet var inget undantag. Då pratade de om "kaffefilter" nu kanske det inte låter sådär superspännande....Men det var det. Det var jättespännande Fast på ett vardagligt vis. Ni vet.....när man köper "kaffefilter" brukar ni minnas storleken på "kaffefiltret" då??....inte jag. Dessutom glömmer jag alltid handlingslistan. Antingen ligger den kvar på bordet hemma......eller så har jag knövlat ihop lappen till en liten boll och slängt den. Ja vad säger man....nu vet jag ju, att man kan använda sin mobil till mycket...bl.a skriva ner handlingslistan i den. Men det glömmer jag ju åxo...Men jag är väl inte så modern. Tycker om att få använda en vanlig penna ibland. Tänk bara så kul med handskrivna brev. Bara att få skriva ett brev....eller få ett handskrivet brev i din postlåda. Det är kul det.

Vet ni.....idag har jag kutat runt i huse och letat mina glasögon. Så illa börjar det att bli. För kisa då jag ska läsa smått.....för något år sedan såg jag som en hök. Men det var då det. Och vet ni....glasögan satt på huvve. Nu inbillar jag mig lite gammeldomsvarning.....hm....


 

Här sitt dom.........


Det är bäst jag avslutar här innan hela mitt inlägg bara säger poff och försvinner ut i cyberrymden nånstans. Det kan gå fort det, och Föresten............Jag tror jag har klarat mig genom hela mitt inlägg utan större stavfel.

Tack kära mobil. Det här kanske vi gör om flera gånger och ni.........ni kanske undrar varför jag inte skriver från datorn ? Datorn har strulat en hel del på sistone så det är bäst att öva skriva inlägg från mobilen. Det svåraste är väl de små bokstäverna på pekboken. Men det är väl kanske jag som har för stora fingrar.


Hejsvejs alla! 

Ett guldhjärta och KRAM TILL DIG mina läsare från min mobil idag.