Ojojoj....det brukar ju kännas uppe i skallen att man åtminstone har en skalle då man haft det kul, och det ÄR presis vad vi haft det igår på våran personalfest. Det är ju bara det att tiden går ju så förbaskat snabbt då man har roligt.  Om man ändå kunde trycka på någon stoppknapp och stanna upp tiden ändå..hmmm Har så himla ont i käkarna i dag ska ni veta av allt skrattande, så jag har varnat min gubbe ATT INTE dra någon rolig historia för mig, då jag är så åååå himla rädd att inte ha något skratt kvar tills ikväll.

Jag får väl sätta en tejpbit på vardera sida ifall mungiperna har värk då till kvällen.....hmmmm :-) .

Nu är det dags att ställa om klockorna igen, och jag blir ju lika snurrig varenda gång, visst är det märkligt detta med omställningen och sen ALLA klockor här hemma som går fel och visar olika tider.Tänk så roliga barn ändå är när det gäller tider och jag kunde ju inte bara låta bli att ta upp dessa små tankar hos barn som jag hittade i mark Levengoods bok.

Tiden är något som aldrig tar slut. Tiden står alldeles still, så man kan inte se den.        Tilde 7 år.

 

Tiden luktar ingenting                Rasmus 7 år.

 

Om man inte vill att tiden ska gå kan man bara gå till en skönhetssalong                            sofie 7 år.

 

Snart är det ju halloween och något som jag absolut inte firar, men då jag nu kom på att tänka på nåt roligt då vi hade halloweenfest på jobbet för många årsedan var detta. Vi hade klätt ut oss som värsta hemskaste varelserna ni kan tänka er, och själv bar jag en stor svart kappa med långa svarta stövlar och till det ett långt svart hår och svart hatt. Ja jag får ju inte glömma min mustach som var så ståtlig ska ni bara veta , men det negativa var att hantera hur man skulle få i sig nån mat genom munnen då jag inte var van att ha en massa hår där. Fattar inte hur män med mustach klarar av att äta utan att få en massa mat där...hmmmm men skitisamma då det var om den här festen jag skulle berätta om. Min gubbe var samtidigt på ett annat håll där han åkso var på fest, och jag hann före hem då jag fick skuts hem tack och lov, för annars har jag väl skrämt livet ur någon stackare om dom hade sett mig gående efter vägen. Men............jag var så jädrans trött den natten, att jag tänkte jag skulle vila en stund på sängen innan jag tog bort hela min holoweenutstyrsel, så sagt och gjort så gjorde jag det pluss jag somnade där i sängen. Min gubbe kom hem och tänkte ju inte på att jag låg där med mina hemska svarta kläder och mustach för faan vad jag såg ut ska ni veta. På morgonen så skrek min gubbe så det hördes nog över hela byn och jag med. Där låg jag med vitt ansikte som jag målat och med en musctach som hade fastnat på huvudkudden...ja hualigen som jag såg ut, men är glad att jag slipper bära musctach för fasiken vad svårt jag hade att äta den festkvällen för min musctach var full av mat...hua hua, men nu har jag slutat klätt mig och firat detta, då min gubbe fick nog den gången.

Nej oj så jag surrar idag, får nog sluta sitta här framför datorn och gjöra någon nytta i stället, för jag har massor av att gjöra, och då vi nu målar om vår gästtoa som kommer att bli så fin i sin nya ljunglila färg och då min gubbe är målare så ÄR han ytterst noga då han jobbar. Själv vill jag ha klart på 3 sekunder så det ÄR tur jag inte fått låna målarpenseln  ;-)

Får besöka mina bloggvänner lite senare då jag måste ila och det är en ny dag som det ska tas hand om. Vi har ju lördag åkso, så det blir nog något gott i glaset ikväll med! :-D .

 Kanske jag klär ut mig i hatt ikväll, då det inte ser lika hemskt ut som den där fula halloweenutstyrseln jag hade....hahaha

 

Kramen nu från mig! :-*