Halloj alla.

Tänkte jag skulle klämma in några rader i min blogg innan jag nattar mina två blå. Det har ju varit sol å värme i flera veckor nu. Jajamen. Här har vi ätit sallad och grillat om vartannat. Ser det ut hos er som läser, som det ser ut hos mig?? Jag menar.......Vi kvinnor fixar till köttet till mannen som sköter grillen. Vi dukar och fixar ...gör sallad å det som ska fixas å så. När vi ätit klart får mannen massor av beröm för köttet. Vi nickar med och tycker han varit duktig som grillat så gott. Men vet ni.......igår då bröt jag traditionen. Jag tog över grillandet. Ja...Ni kan ju se här.

 

Det var så gott att jag glömde bort att fota. Men jag lovar er att trots utan bildbevis så både såg det, och var gott.


Idag har det varit en mysig dag då vi osökt kom på att.....Näe...Nu tar vi en cykeltur dit näsan pekade. Vell Vell....den pekade väl inte så långt.......Men huvudsaken är väl att man är ute i naturen och rör sig.


Här....Tilly och jag. Vi var skuggade

 

Så skönt det var.


Fattar ni så svårt det är att fånga fjärilar på bild. Men jag lyckades. Jajamen, och kolla bara vilket fint resultat.


Har ni sett. Två på köpet. 

Nä nu ska jag nog fortsätta göra ingenting tror jag. Det är ju söndag kväll just nu......Har ju fått massor av frisk luft tillsamans med två fina ....och en massa trevligt surr. Vi har fått umgås hela helgen. En helg som jag ger 10 solar av 10. Nu är jag full-laddad


 Hejdå.... så syns vi en annan dag.

Kramelikram!