Sådär ja....då är ännu en vecka avverkad, och här sitter jag och försöker skriva ner några rader i min lilla kära blogg. Ja vi får väl se hur inlägget blir innan det är färdigt.  Men nu kör vi!


Tittade in på min fb-sida och märkte att jag hade 240 fb-vänner. Men jisses då så många, så nu måste jag titta över det hela...för i mitt stilla tänk så känner jag inte alla, och då kan man ju fundera varför jag nu ska ha " vänner" som jag inte känner i värkliga livet. Men många vänner ÄR värkligen ( känns det som) fina vänner där vi kommenterar och har roligt med varandra och som det ska vara tycker jag. Men sen har vi alla vänner som bara står där på " vänlistan" dom som bara står där som ett nummer bland alla vänner liksom.

Själv så gillar jag kommunikationen på nätet och i bloggen. Det ÄR det som är så himla kul tycker jag. Att tycka till, och inte stå som en siffra bland massor av vänner. Det är då jag funderar över alla som har flera flera hundra fb-vänner.....hinner dom med alla?, eller är det siffran hur många vänner man har som är viktigare?? Tja.....vad vet jag? Men en sak vet jag.....nu tänker jag se över min vänlista på facebok. Solla lite sådär.

Sen tänker jag fortsätta att tycka till lite om bloggandet. Att blogga "ger" mycket tycker jag. För det första så är det skitkul att skriva. För det andra ÄR det sååå himla många människor som man lär känna tack vare bloggandet.

Innan jag började med att skriva mitt inlägg ikväll, så visste jag exakt vad jag skulle skriva. Orden fanns i mitt huvud redan. Jättebra . Men precis innan mitt inlägg här, så kikade jag in hos min fina bloggvän " ninnie" ni ser länken här i min blogglista . Så nu blev jag lite mer inspirerad tack vare henne. Hon skriver åxo om bloggandet och om facebok och vad hon tycker.

Så nu kommer mina ord.....vad jag tycker om att blogga och så.

Alla kanske INTE är så intresserad vad "hen" gör till vardags. I mitt tänk kan jag tycka att det blir mer intressant om jag känner till " hen" Då följer jag med glädje vad som skrivs. Jag följer gärna med i vardagen om " hen". Det beror ju åxo på hur intressant " hen" får till det i bloggen. Sen kan jag tycka att om man framhäver BARA bra saker, så känns det kanske inte lika äkta. Men det är mitt tänk. Sen gillar jag själv varierande bloggar där glädje, sorg och smärta blandas , och precis som det är i livet. Intressant eller inte är upp till läsaren tycker jag.

Sen så finns det nog de som bara kommenterar bloggar då dom själv skrivet ett inlägg. Då kan jag fundera hur vida ego man faktiskt är. Själv kan jag kommentera bloggar fast jag inte skrivet nåt själv. Man tycker att det är roligt liksom att hälsa på hos sina bloggvänner helt enkelt.

Men nu tänker jag avsluta här. Några tankar blev det i min blogg ikväll. Så nu är det din tur att tycka till om fb och bloggar du som läser.

Titta gärna in hos min bloggvän "ninnie"  http://enkvinnamittilivet.bloggo.nu 


Men nu tänker jag ha en trevlig kväll. Det är ju " idol" snart. Det måste ju bara TantGlad se. Så....nu får jag önska er ALLA fb-vänner och bloggvänner en riktigt trevlig kväll!


Kram till dig från mig!