Då har det handlats en massa gott till helgen då, och det var då jag kom att tänka på vad bra det ÄR att ha tänder för att tugga maten ;-) .


Min mormor hade löständer som hon hade tagit av sig, och glömde lite bort vad hon hade lagt dom, som hände rätt ofta. Så då jag var barn och upptäckte hennes löständer som låg på bordet , där jag upptäckte dem för första gången vart jag skiträdd. Hmmm......hur gick detta till?? Tittade på min mormor som såg rätt rolig ut där hon satt lite småleende. Tror det var rätt vanligt förr med löständer på dom äldre. Men själv vart jag stressad. Tänk om jag åxo skulle få löständer och se sådär rolig ut i munnen. Hmmm.....måste bara känna efter att alla sitter kvar så jag kan tugga fredagsmaten nu  :-) . Ja det gjorde dom....puuust!


Fredag nu, och gubben är på hockey. Eftersom det är fredag är jag lite dansugen, så det blir nog till att dansa lite ensam här ikväll. Hade ju tänkt ta en svängom med gubben, men det sket sig. Så nu sätter jag på lite dansmusik, och senare blir det letc dance som gäller. Lite gott i glaset har jag, så det är väl rätt ok ändå. Men då är det dansen då, så det får väl bli med mig själv då ;-) . Kommer i håg då man var liten och skulle klä ut sig. Abba var ju populära ett tag, så då var det bara att klä ut sig lite som dom. Nu hade jag ju inte Agnethas rumpa, men fick alltid vara henne, men det var väl bara för att hon var blond som mig. Men visst håller väl musiken fortfarande ändå.....eller???

www.youtube.com/watch?v=FrGvyw1V8s
Får jag lov??