Så dagavill man blir som semesterfirare. Har nu varenda morgon fått TÄNKA TILL lite över vad det är för dag igentligen. Men idag är det väl visst fredag. JIPPIIII DÅ!!!!!

Jag har t.o.m hunnit vara en hjälte till morgonen då jag höll på att svälja en lite spyfluga. Ja där låg han och sprattlade helt plötsligt, men djurvän som jag är så räddade jag honom mot sitt öde. Jag lyfte upp han i ena vingen och lade honom på bänken. Trött och medfaren vinglande han sakta bort. Jag hoppas att lille stackaren överlevde :'( .Puss på dig lilla flugan :-* .

Jisses vad mycket färg det var i mitt hus i natt!....hmmm som ni kanske förstår så var det en dröm. Men så tänkte jag att vad betyder alla färger igentligen? Vad gjör färgerna oss på för sinnestämning eller villken färg ska vi välja för att känna si eller så. Så då tog jag och gogglade lite och hos ljuspridarna hittade jag en del om färger.

Läs här!

GRÖN: Hjälper dig att stressa av, förbättra minnet, se possitivt i tillvaron, linda huvudvärk, ta beslut balansera dina känslor, skapa harmoni mellan kropp och själ & ande.

Lila: Hjälper dig stilla smärta, få inre lugn, få bättre självkänsla bli modigare.

Rosa: Hjälper dig att lugna ner dig, stärka immunförsvaret, bli mer kreativ, släppa rädsla. Vara ljuv.

Brun: Hjälper dig fokusera på nuet, bli mer jordnära, känna dig trygg, skapa en naturlig miljö.

Svart: Hjälper dig att hålla andra på avstånd, bli osynlig, verka elegant.

Grå: Hjälper dig hålla låg profil. ;-) .

Vit: Hjälper dig att visa att du talar sanning & är uppriktig, vara fräsch, skapa lugn i hemmet.

Röd: Hjälper dig att få mer energi&ork, få ett mer passionerat kärleksliv bättre blodcirkulation, bli mer självsäker& modigare :-P

Orange: Hjälper dig att bli på gott humör få tröst, vara social & sällskaplig få mer energi, öka kreativeteten. :-D .

 

Visst är det intressant med färgernas betydelse ändå. Källan kommer från ljusspridarna som jag gogglat på. Färgernas betydelse.

  Exakt!!!!! Du är klok du!

En fin fredag önskar jag er alla!!!! Kramen från mig! :-D