Jamän då hade vi fredag då. Nu vill man ju mysa och må gott när det är fredag och så, och det har åxo min förkylning förstått. Den vill ABSOLUT inte flytta ifrån mig. Den har etsat sig fast och släpper inte taget. Vaknade med en hostatack som aldrig ville ge med sig i natt. Ni vet väl hur det känns då man håller på spy , för så mycket hostar man. Märker humöret inte är på topp heller. Var på apoteket igår och köpte hostmedicin. Nu är jag ju en person som vill ha snabb service men INTE  då. Ett par minuters väntan kändes som två timmar nämligen. När apotekaren väl kommit till kassan för att betjäna mig hade jag laddat så mycket att det bidde några vassa ord. Hmm....vart tog denhär snälla vänliga TantGlad ivägen? Hon har ju plötsligt förvandlats till nån eldpsprutande drake som inte skämmer orden. Jaja...jag får väl hoppas jag hittar tillbaka till min snälla sida som småningom. Men en sak ÄR positiv........JAG ORKAR MER och är mycket piggare i kroppen. Alltid nåt för lilla TantGlad.

Oj det skulle ju bli blåsigt och stormigt i min del av landet åxo. Så det gäller att hålla I hatten till helgen. Kommer i håg den gången för många årsedan som var i slutet på 90 talet. Tror det var 1998 men skitisamma för då vi skulle gå hem från krogen den sena natten så hade det blåst upp till storm och halt som f-n var det ute. I högklackat och i nedförsbacke åkte man på arslet ner till bussen. F-n så det blåste den gången.

Eller som den gången då vi funderade vart parasollen hade tagit vägen och hade blåst ner till grannen. ja huahua. Men nåt som är bra är ju att man slipper krattning för äntligen får jag dela ut lite presenter till grannarna. Dom kan ju få mina löv helt gratis ju. JO...apropå löv. Nu har ju jag varit ett rätt snällt barn då jag var liten och många bus vart det nog inte bortsätt från ett bus min kompis lurade i mig och det var att busringa.

Vi satt oss ner och bläddrade igenom telefonkatalogen för att hitta några roliga namn att busringa på. Jooåårå...vi hittade LÖV som vi tyckte var ett skitkul namn att ringa upp. Min kompis kommenderade mig att ringa. Där satt jag själv och skakade som ett löv tills jag fick mod att ringa. FINNS DET NÅN HERR LÖV hos er? sa jag med en tillgjord och skakig röst där min kompis samtidigt höll sig för skratt. Sen skyndade jag mig att lägga på luren och gissa bara hur kul vi hade. Ja sådär höll vi på tills min kompis mamma kom på oss och då var det slut med roligheterna. JO skämdes gjorde vi allt åxo. Men igentligen var det ju rätt snälla bus eller hur?

Oj så mycket text det vart i min blogg idag. Har ni orkat läst allt? Ni får gärna berätta för mig om ni som läser gjort nåt bus som liten.

Ha nu en riktig skön helg med bus eller utan!

KRAMKRAM från mig.Bild lånad ( okänd) från nätet.