Den sista dagen på påsk är här å snart så är påsken ett minne blott. Det går så himla fort.

i morse var min ene misse och jag lite halvt som halvt ovänner. Jag hade ju inte köpt hennes favoritmat så hon var lite tjejsur på mig. Hon nosade lite fundersamt på fisken hon fick och så tittade hon på mig med minen....är det här allt??....Katter är roliga djur.....vill få som dom vill å det ALLTID.  Om man sätter sig på deras favoritplats så hoppar de minnsan upp och vill man ska flytta sig. Om man står i köket och lagar mat så kommer de och tigger (händer jämt) och vem blir inte charmad av en gulle misse. Dom vet presis vilka redskap dom ska använda, ja dom kan de små liven.

Det är sööö......nej ,det är ju måndag idag . Blir så förvirrad av helger.....men ny vecka är det. Laddad med roligheter och en personalfest till helgen. Ska bli såååååå kul.

Dessutom så går jag mot de 50 ....Snart är det dags å jag tycker man bara blir barnsligare fast på ett härligt sätt med åren. Man bryr sig inte i vad andra tycker för man vet ju vart man har sig själv å det är det viktigaste. Bara för att  man blir äldre behöver man inte sluta att tramsa och ha roligt. Man behöver inte ta allt så allvarligt heller. Man har inte tid att ha det tråkigt. Det ska va gött att leva .  Det finns unga gamla och gamla unga.....hängde ni med där??...BRA!!

Så nu säger jag tack för mig på ett par dagar så hörs vi senare i veckan. Ta hand om er. Var gla i livet.


Lite tramsbilder för jag är på ett jäkla bushumör ikväll......detni!! ;-)