Jamen då fortsätter vi då... ;-)

Har haft det såååå jättetrevligt med min bästa väninna i dag. Vi kan värkligen konsten att roa oss vi.  Vi har fått använda alla skrattmuskler, magmuskler och alla andra muskler som finns. Snacka om gympa. Om inte annat så ÄR det jättebra för själen att umgås med människor man trivs med. Såna som ger energi och glada ögonblick. Det här kommer jag att leva länge på. Att bara vara är det man kan va med sin bästa väninna. :-D

Men nu till dagen.........vi har både fått umgåtts och sprungit av oss i affärer. Ja...det blev lite mycke affärer i helgen...men ibland så måste man bara få springa av sig lite, och kika lite på vad som har kommit in.

Hursomhaver.....varning för ni som INTE gillar shopping och springa i affärer. Men här har vi två likasinnade.


Vi började med att kolla på saker. Inte lika kul tycker vi båda men ändå..


Men så hittade vi nåt som var kul och charmigt. Dessa tuppar var väl ändå riktigt fina.

Jag går i mina gyllene skor.........eller inte.


Hmm........kan nog inte ens gå i dem. Men jag har flera par i garderoben. Som ögongodis alltso. ;-)

Sen måste man ju prova lite kläder......man får kyssa många grodor innan....
Min väninna där bakom. PROVA...PROVA säger hon.Många skratt blev det i dag.

Men så........


Men den här var väl inte så tokig. Så....det bidde den här klänningen för 50 spänn. Snacka om rea. Tror nog att den här klänningen väntade på att jag......just jag skulle köpa den. Nöjd vart jag. Billigt är gott.
Min väninna hittade nåt hon gillade som var lika rosa som hennes jacka.
En rosa.........höna?? Hmmm...........för visst äre väl en höna? Ni vet....man blir litta trötter efter en sån här dag. Många skratt och även kloka ord har utbytts. Så himla nöjd jag är. Nu ska ni åxo få veta vad jag är nöjd med. Shopping i all ära......men nog äre guld värt att ha världens bästa väninna att få umgås med.

Nä nu äre söndagskväll. Det kommer en ny vecka i morgon med nya förutsättningar. Mitt lilla huvud har bara några som hamrar lite extra i kväll. Får hoppas det ger med sig. Annars får jag vara glad för en jättefin dag tillsamans med min fine vän. Tack för att du finns, och TACK för att vi ALLTID har lika kul och skojigt tillsamans. Två personer i en själ å tanke liksom.

Avslutar med en vååååårlig bild. Första mars....visst är det toppen.

Puss och kramen från mig! :-*